Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, értelmeznétek ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, értelmeznétek ezt nekem? . Hátha nektek jobban megy. :]

Figyelt kérdés

Legelőször is: miért vagytok ti olyan nagyon bonyolultak? :D

Van ugyanis egy pasi, aki nekem személy szerint nagyon bejön és szerintem ez kölcsönös, bár igazából nem tudnám 100%osan eldönteni. Ugyanis igen furcsán viselkedik.. Van időszak, amikor mintha megpróbálná a tudtomra adni, hogy tetszem neki, keresi a társaságom, szemkontaktust próbál létesíteni, sokszor megérint 'véletlenül' stb. Aztán utána hirtelen visszavonulót fúj és akkor hetekig semmi. De olyan szinten semmi, hogy nemhogy nem keresi a társaságom, de még csak rám sem néz.. Ez így megy pár hétig, utána megint kezdődik minden előröl, vagyis megint elkezd közeledni aztán megint úgy csinál, mintha nem is léteznék és ez így megy már egy ideje..

Ilyenkor mi van? Teljesen össze vagyok zavarodva. Miért csinálhatja ezt??

Lányok is írhatnak, ha valakinek van valami ötlete. ;)

2011. jan. 25. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

[link]

Tanulj lányom:)

20f

2011. jan. 25. 21:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a srác nem tudja mi a helyzet, hogy tetszik-e neked, ezért viselkedik így, nem mer közeledni mert úgy gondolja úgy sem jönne be neked vagy nem kellene, ilyenkor kéne biztatni, hogy oké pistike bejössz, jó az amit csinálsz, nyomulj csak. de te ehelyett semmit nem csinálsz csak ülsz a seggeden, ez nem jó taktika, mondom én, hogy ez a nők világa, mindenki titeket szolgál ki.
2011. jan. 25. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha érdekel valami a pasikról írj privit, majd elmagyarázom, hogy megértsd őket, nem nehéz:)

A nőket nehéz megérteni inkább, bár nekem azt is sikerült:)

2011. jan. 25. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves 21:35-ös Hozzászóló! Ha ennyi mindenhez értesz, megjavítanád a kocsimat? :D
2011. jan. 25. 21:38
 15/17 anonim ***** válasza:

21:38

Beletrafáltál mert autószerelő vagyok:D:D

Mi a kocsid baja?Eltört a féltengely?Hengerfejes?

2011. jan. 25. 22:06
 16/17 anonim ***** válasza:

ez számomra teljesen egyértelmű! nagyon tetszel neki, és bizonytalan veled kapcsolatban. ez alapján nincs sok önbizalma, így néha összeszedi magát és próbál közeledni.

amikor pedig kerül az azért lehet, mer azt hiszi, hogy nincs esélye, így próbálja elkerülni, hogy visszautasítsd és elrontsd a kedvét.

ez nem bonyolult :)

2011. jan. 25. 22:42
 17/17 anonim ***** válasza:
valószínűleg tetszel neki, csak ő túl : beszari / félénk, ügyefogyott, lusta ... vagy éppen ő sem tud rajtad kiigazodni és ebből fakad a fentebb felsoroltak egy része, esetleg narkós :P
2011. jan. 26. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!