Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy bajban vagyok. Aki tapasztalt a hosszabb kapcsolatban lévő megcsalásban. Mit tegyek? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

12 éve vagyok a párommal. Tavaly év vége felé jelezte, hogy valami megszakadt benne. Arra fogta hogy sok olyan dolog történt amiből azt vonja le hogy Én megcsaltam! De erről szó sincs. Én észrevettem furcsa dolgokat a részéről. Törölt sms, msn stb. jan 2-án elköltözött a szüleihez hogy neki időre van szüksége míg ezeket feldolgozza. Pénteken visszaköltözött. Viszont rájöttem hogy az indok ami volt az hamis indok. Neki van valakije. Ezt bizton tudom állítani. Újra akarja velem kezdeni, de folyamatosan kapcsolatban van a másikkal is. Neki azt modja hogy vége. Viszont a munkatársa! Segítsen valaki mit tegyek!? Én nagyon szeretem! Tudom idióta vagyok!

Köszönöm a választ. Nemet és kort légyszíves!

2011. jan. 25. 09:45
1 2
 11/13 Fülünyúl ***** válasza:

Ha egyszer megcsalt, még egyszer meg fog. Mert látja, hogy szereted és megbocsájtod. Ha te elfogadod ezt a megaláztatást mint egyik válaszoló a barátnőjétől, akkor lelked rajta. Bár én személy szerint nem tudnék így élni.

A megcsalás az egyik legdurvább dolog, mert pont annak a bizalmával élsz vissza és azt alázod meg, aki a legjobban szeret. Szóval én személy szerint gyomorból gyűlölöm az összes megcsalót, félredugót, és tudnám őket Dunába lőni lelkiismeretfurdalás nélkül.

(Jöhetnek a piros kezek a félrekefélőktől). :)

29/N

2011. jan. 25. 12:48
 12/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a kommenteket!

30/F vagyok! tehát a kozmetika és a ruci elég hü.én nézne ki!:-)

A következő levelében azt irja a 3. félnek tudtom nélkül persze idézem:

"hogy nehéz az amit elterveztem, hogy rendbe hozzam azt a kapcsolatot (ha még lehet, úgy hogy Nálad vok időnként - de remélem mert állítólag mások is így csinálják)"

Úgy gondolom itt nincs jó megoldás!

mindenféle képp Én szívok!

Ja és Ő Skorpió!

2011. jan. 25. 12:55
 13/13 Fülünyúl ***** válasza:
Szegény mártír. Van egy párja, meg egy szeretője, és jaj ő szegény szív... Ketté tudnám ágyúzni az ilyen f@szkalapot akár nő akár férfi. Hogy lehet ilyen kiba mocskos morállal élni? És akkor még ő a kis sajnálnivaló... Szerintem lődd agyon mint egy kutyát az ilyen emberi hulladék mást nem érdemel.e
2011. jan. 25. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!