Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Régóta egy párban élők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta egy párban élők, nálatok megvan az alábbi "romantika"?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy szex előtt levetkőztetitek e egymást? Én ezt nagyon hiányolom. Mindenki maga levetkőzik nálunk és megy a dolog.

Ha nem veszem le a ruháimat várva, hogy majd ő leveszi akkor morog, hogy ne húzzam az időt...

Már nem vagyunk fiatalok, 4 és fél éve együtt

2011. jan. 24. 23:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a gáz, hogy nem vetkőztetitek egymást, hanem az, hogy "ne húzd az időt". Kb. ebben a pillanatban menne el a kedvem az egésztől (pedig általában nagyon is van kedvem hozzá). Ha nincs kedvem, akkor pedig nem az időt húzom, hanem nem csinálom.

Szerintem az a minimum, hogy odafigyel arra, hogy te mit szeretnél, mi hiányzik. Ráadásul ez nem is egy olyan különleges, extrém kérés...

2011. jan. 25. 08:34
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavar, beszéld meg vele, addj neki tippeket, hogyan vetkőztessen le. Olyasmira gondoltam, hogy letolja finoman a válladról a pólót és közben puszilgatja a vállad, nyakad.

Vagy te magad kezd el őt vetkőztetni, és attól hátha megjön a kedve.

6 éve vagyok együtt a párommal, 3 éve élünk együtt. Amíg nem együtt laktunk, addig én suliba jártam, mentem hozzá látogatni, vagy ő jött hozzánk, akkor volt vetkőztetés. Aztán hogy összeköltöztünk szépen lassan elmaradt. Most meg, hogy fél éves ma-holnap a lányunk, így aztán kizárt az ilyesmi. Néha nekem is hiányzik, olyankor úgy alakítom, hogy legyen vetkőztetés. Mondjuk mostanában nem sikerült, mert meztelen alszunk, és mire letesszük aludni a kislányunkat, addigra már le vagyunk fürödve, és az ágyban vagyunk. (22 órakor alszik el a kiscsaj)

2011. jan. 25. 08:54
 13/25 anonim ***** válasza:
37%
Mi 5 hónapja vagyunk együtt, de sose vetkőztettük még egymást!
2011. jan. 25. 08:57
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Még szép...én anélkül el sem tudom képzelni...

3,5 év (mondjuk ez nem túl régi...)

2011. jan. 25. 09:07
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
hol így, hol úgy :)
2011. jan. 25. 09:31
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

15 éve vagyunk együtt, a heti 4-5 szex tuti.

Hol ilyen, hol olyan, van hogy vadabb,(én szeretem ezt is), van, hogy romantikusabb, simulós, csókolózós.

Tegnap, már a kocsiban nem bírtunk magunkkal, előszoba, szinte ruhaletépés, harapdálás, majd egy óvszercsere, és simulós, ölelős, csókolózós aktus.

Mikor milyen a hangulatunk.

2011. jan. 25. 11:27
 17/25 anonim ***** válasza:
38%
Nálunk a legelső alkalom is ilyen romantikátlan volt, le is döbbentem, de gyorsan túl tettem rajta magam, hiszen ő a realitások embere. Elfogadtam és megszoktam így, ezt szeretem benne és örülök, hogy ő legalább nem húzza az időt, marad idő olvasásra, tv nézésre is esténként. :) Ha neked valami hiányzik, akkor nem találtad meg a párodat, azt jelenti.
2011. jan. 25. 12:45
 18/25 anonim ***** válasza:

Igaz, mi csak fél éve vagyunk együtt, de változó hogyan vetkőzünk. Általában ő szedi le a ruhát mindkettőnkről. Bár igazából mi még elég hevesek vagyunk, gyakran magunknak intézzük a dolgot siettünkben ;)

20/L, 27/F

2011. jan. 25. 17:00
 19/25 anonim ***** válasza:

Mi se vetkőztetünk, sőt, egy párommal se volt vetkőztetés.

21/L és 27/F, 5 éves kapcsolatban

2011. jan. 25. 20:10
 20/25 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem se a vetkőztetés hiánya a para az egészben. Az szerintem csak olyan, mint hogy van-e mécses vagy nincs, megnyalod-e a golyóit vagy nem, te ágyazol-e meg vagy ő stb. De persze ha te fontosnak tartod, akkor mondd el neki.

..Hanem az a para, hogy rádmordul, hogy ne húzd az időt. Ahogy egy korábbi válaszoló írta, nekem is ott menne el a kedvem. Ez nem olyan mint a fürdés vagy hajmosás amivel sietni kell, hogy le legyen tudva.. Persze lehet, hogy azért mondja, mert már úgy felizgult, hogy alig vája, esetleg fél hogy elmegy. Az más, de akkor tanulja meg húzni az időt, hogy tovább tartson..

2011. jan. 27. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!