Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem szeretkezés utáni reggelen maszturbált, holott orgazmusa volt este (remegő test, elcsukló hang stb. ) Fáradékonyságára hivatkozva hetente egyszer szeretkezünk csak mégis. Hogyan kezeljem e problémát?
hm.. szerintem szégyelli a dolgot. mármint azt hogy magának okoz örömöt.
régebben mielőtt a férjemet megismertem, soha senkivel nem volt semmilyen orgazmusom.
magamnak sem tudtam elérni.
aztán összejöttünk. 3 héttel később megvolt az első csikló orgazmusom. mikor 5 hónaposak lettünk, aznap éjjel magamnak is sikerült elérnem, és nem tudtam hogy el merjem e mondani neki. szégyelltem a dolgot, azt hittem hogy ez egy boldog párkapcsolatban nem szokás, és azt hiheti hogy nem elégít ki engem.
végülis elmondtam neki és szerencsére jól reagált rá, örült neki nagyon, azóta is azzal nyúz, hogy előtte csináljam... amit párszor megtettem már, de még mindig ideges leszek tőle ha nézi, nem tudom igazán elengedni magam. így inkább akkor csinálom ha már elaludt. és tudom mikor alszik, mivel horkolós:)
szerintem a feleségednél is valami ilyesmi lehet. szégyenérzet, vagy hasonló.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!