Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem szeretkezés utáni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem szeretkezés utáni reggelen maszturbált, holott orgazmusa volt este (remegő test, elcsukló hang stb. ) Fáradékonyságára hivatkozva hetente egyszer szeretkezünk csak mégis. Hogyan kezeljem e problémát?

Figyelt kérdés
Több mint 10 éve vagyunk házasok. A feleségem mindig tagadta, hogy valaha is önkielégítést végzett volna. Azonban egy héten belül másodszorra kapom rajta, amelyet a franciágyunkban, mellettem fekve végez. Természetesen azt hiszi, hogy ezalatt alszom. Amin megdöbbentem, hogy tegnapelőtt, tegnap is szeretkeztünk (mindkét alkalommal orgazmusa volt), ennek ellenére ma reggel is magához nyúlt. Természetesen mindent tagad, nem hajlandó beszélni erről.
2011. jan. 24. 17:11
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Besegítenék, de letagadja, hogy mit csinált. Nagyon prűd, sajnos nem lehet erről beszélni vele, mert hallani sem akar efféle beszélgetésekről. Őszintén érdekelnek az érzelmei, mert szeretem és nem számonkérésként közelítek e kérdéshez, vagy hozzá.
2011. jan. 24. 22:14
 12/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy akart még :D
2011. jan. 24. 22:40
 13/15 anonim ***** válasza:

hm.. szerintem szégyelli a dolgot. mármint azt hogy magának okoz örömöt.

régebben mielőtt a férjemet megismertem, soha senkivel nem volt semmilyen orgazmusom.

magamnak sem tudtam elérni.

aztán összejöttünk. 3 héttel később megvolt az első csikló orgazmusom. mikor 5 hónaposak lettünk, aznap éjjel magamnak is sikerült elérnem, és nem tudtam hogy el merjem e mondani neki. szégyelltem a dolgot, azt hittem hogy ez egy boldog párkapcsolatban nem szokás, és azt hiheti hogy nem elégít ki engem.

végülis elmondtam neki és szerencsére jól reagált rá, örült neki nagyon, azóta is azzal nyúz, hogy előtte csináljam... amit párszor megtettem már, de még mindig ideges leszek tőle ha nézi, nem tudom igazán elengedni magam. így inkább akkor csinálom ha már elaludt. és tudom mikor alszik, mivel horkolós:)

szerintem a feleségednél is valami ilyesmi lehet. szégyenérzet, vagy hasonló.

26/N

2012. dec. 20. 20:05
 14/15 anonim válasza:
Ez hatalmas probléma. Azonnal válj el tőle
2022. aug. 27. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egyenesen imádom ha masztizik a feleségem. Egy helyen dolgozunk már évek óta. A nap 24 órájában együtt vagyunk. Van, hogy elmegy pisilni, majd felhív Messengeren, leteszi a telefont, hogy mindent lássak, és masztizik. Majd feljön és lenyalattja velem az újjait amivel masztizott. De volt hogy a főnökasszony lányával ment le, (Bécsben dolgozunk és a kiscsaj 41 kg szőke dög) biszexuális , és vele nyalatta ki magáta tusolóban, és persze viszonozta is. De volt hogy én mentem le a csajszival, de dugni nem engedte magát, de a spermával szeret játszani a szájában. Ezt meg én videóztam a feleségemnek. Egyébként gumival megdughattam volna, de azt gyűlölöm ezért dugás az nem volt, mivel nem szed gyógyszert. Popsiba meg szűz még. De ami késik nem múlik. De ez nem megcsalás egyikünk részéről sem, szimplán élvezet! 14 éve együtt vagyunk, és szinte minden nap történik valami. :)
2023. aug. 5. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!