Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megcsalt. De megbocsájtottam. Hogyan lépjek ezen túl és legyen minden normális?

Figyelt kérdés
attól félek hogy már nem lesz minden olyan mint korábban. akinek van hasonló tapasztalata, hogy hogy esett túl rajta, az ossza meg kérem, mert vágjátok ez azért elég szar...
2011. jan. 24. 16:52
1 2
 11/15 anonim válasza:
*volt
2011. jan. 24. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért lelkileg készülj fel, hogy ez megismétlődhet. Megbocsájtani lehet, de ilyen emberre építeni már nem, mert még nagyobb pofáraesés lesz a vége.
2011. jan. 24. 17:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Úgy veszem ki az előző hozzászólásodból, hogy volt ennek a megcsalásnak előzménye is. Persze ez nem menti fel a barátnődet az alól amit csinált. Ettől függetlenül mindketten úgy érzitek, hogy még van értelme megpróbálni rendbe hozni.

Ezt én az előttem szólók többségével ellentétben, nem feltétlenül érzem lúzerségnek.

Ha tényleg szeretitek egymást, ha képesek vagytok mindketten az eseményekből tanulva, az önmagatok és a másik igényeire odafigyelve folytatni a kapcsolatotokat és ezt komolyan is gondoljátok, komolyan is veszitek, akkor csak gratulálni tudok!

Nem kell úgy tenni, mintha semmi nem történt volna, ahhoz, hogy rendbe tegyétek a kapcsolatotokat, hogy újra kiépüljön a bizalom, idő kell. Az lenne a furcsa, ha ezek után úgy éreznéd, semmi nem történt, minden rendben van. :D Ez egy ideig még nem fog menni.

Persze ez nem azt jelenti, hogy állandóan a másik orra alá kellene dörgölni, mit csinált, hanem úgy élni együtt, hogy ilyesmi többet meg se forduljon a barátnőd fejében! Ez természetesen elsősorban rajta múlik, de hogy kiegyensúlyozottabb legyen a kapcsolatotok, azért te is tehetsz.

Ha tiszta szívvel egymás mellett álltok és szeretitek egymást, idővel újra tudsz majd bízni is.

Remélem, hogy sikerül megoldanotok a problémáitokat! :)

2011. jan. 24. 17:30
 14/15 A kérdező kommentje:
igazából, megbocsájtottam. és végül is megpróbáljuk ugyan ott folytatni. az utolsó válasz elég sokat segített. de az összes hasznos volt a számomra, hogy így látatlanból is megtudtam hallgatni a mások véleményét akik nem preferálnak senkit se jobban. úgyhogy köszi.
2011. jan. 25. 21:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem kuvára nem vagy lúzer! Sőt én annyira nagyra becsüllek azért hogy képes vagy megbocsájtani neki hogy azt el sem tudod képzelni! Mond meg neki hogy te igazán szereted és reméled hogy még ő is szeret. Te szeretnél mindent úgy mint régen mert neked ez volt az életed! A Te nem tudsz létezni nélküle. Mond meg hogy a szívében oly nagy sebet vágott hogy az majhogynem "halálos" volt. De te szereted és megbocsájtottál neki!

Mellesleg előző kommentelők... Miért is lenne lúzer? Szerintem Ti vagytok azok hogy el sem tudjátok képzelni neki mekkora szíve lehet hogy képes megbocsájtani olyan dolgot ami a ti átlagos kis rétegeteket gyűlöletre ösztönzi és örökre megutáljátok azt aki vétkezett! Mikor kicsi voltál és eltörted anyukád kedvenc vázájat, vagy apukád autóját megkarcoltad vagy bármi amivel rosszat tettél... lehet hogy elfenekeltek vagy leszidtak de MEGBOCSÁJTOTTAK! El tudod képzelni mi lett volna hogyha nem teszik? hagyhattak volna éhenhalni, vagy kitehettek volna az utcára.de nem tették mert szerettek! És fogadok te is megbántad hogy anyukád szava ellenére is futkostál, és tönkretetted azt amit szeretett... Honnan tudod hogy a lány nem bánta meg úgy ahogy te tetted anno?? Gondolkozz el ezen mielött hülyeséget írsz másnak. Ő döntött így, ő baja nem? ( mellesleg nagyon nagyra becsülöm hogy vannak még ilyenek :)

2013. ápr. 9. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!