Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leckéztessem meg?
Szóval ez történt, hogy egy közösségi oldalon a párom kifogott egy h.lye p.csát. Tapadt rá, mint a pióca, állandóan nyáladzott neki.. Párom is rájött, hogy milyen valójában, s így befejezte a neten vele való kapcsolatot.
Nos arra gondoltam, hogy szereznék neki néhány rossz percet, mivel ő is ezt tette velem, velünk. S nem csak velünk, hanem több emberrel is, mint kiderült.
Húzza a férfiak agyát, de hogy, hogy csinálja, azt nem tudom. Én spec. nem tudnék ilyet művelni. Ha kell bővebben írok majd, de szerintem ennyi is elég.
Ötleteket várnék, hogy hogyan lehetne egy kicsit "megszivatni". Had fájjon egy kicsit az ő feje is. :-)
Csinált ilyesmit már valaki?
Buta vagy (és egy fokkal sem jobb mint ő) ha ilyesmin gondolkodsz.
Felejtsd el az egészet mindenestől. De ha azt akarod hogy évekig tartó oda-vissza játszma sorozat legyen belőle akkor csak csináld.
Hajrá. Egyétek egymás idegeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!