Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Az a legjobb pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az a legjobb pasi számotokra aki elég humoros?

Figyelt kérdés

Volt barátnőm azt mondta utólag (3 év után) hogy nem voltam elég vicces és a mostani barátjával olyan jól érzi magát mert megtudja nevettetni. Engem ez nem bánt mert van nekem is új barátnőm de azt vettem észre rajta is hogy annyira nem érezheti jól magát velem mint ahogy mondja. Tehát én nem vagyok egy bőbeszédű srác, nem szoktam sokat poénkodni csak ritkán ha rám jön. Ez nagy hiba a lányoknál? Én komolynak tartom magam, ez nem jön be a csajoknak?

20f

2011. jan. 23. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne akard már megmondani az én tudatalattim hogy működik. Nem volt lúzer, egy nagydumás imádnivaló igazi férfi volt,ezért szerettem őt. Nem érdekelt a kinézete, nem csak ez számít. A pénz meg főleg nem.
2011. jan. 23. 21:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és jó darabig észre sem vettem, egyszer aztán úgy hozta a sors, hogy a boltban mellette álltam és hallottam a viccet amit mesélt és elkezdtem röhögni, akkor ismerkedtünk meg :D
2011. jan. 23. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, nálam pl. esélytelen egy savanyú uborka! Imádom, ha egy pasinak jó a humora, dumája, az olyan szexiii!
2011. jan. 23. 22:09
 14/15 A kérdező kommentje:

22:09

Akkor kígyóubit használsz?

2011. jan. 24. 22:57
 15/15 anonim válasza:
Szerintem nem az a legjobb férfi tulajdonság, hogy tud az illető poénkodni. Az egy idő után idegesítővé is tud válni. Tapasztalatból mondom. Volt egy olyan párkapcsolatom, ahol a srác mindent poénra vett és sajnos ez már odáig fajult, hogy a komoly dolgokat sem lehetett vele megbeszélni... Nálam ez rontotta el a kapcsolatot. Meg kell találni a kettő közötti átmenetet. Csak ne erőltesd a poénkodást, mert azzal pont az ellenkezőjét éred el... Persze jó dolog megnevettetni egy lányt, de számomra fontos az is, hogy minden fontos dolgot meg tudjunk egymással beszélni. Poénmentesen :)A mostani párom pont ilyen. Tudja mikor van helye a viccelődésnek és tud komoly is lenne, ha azt kívánja meg az adott szituáció.
2013. aug. 26. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!