Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondta a baratjanak, hogy lefekudt velem! Normalis ez?
kellett neked egyből lefeküdni vele. mit gondoltál, nem mondja el senkinek?? :D
ha voltál ilyen hülye, akkor viseld szépen a következményeit.
Te is dicsekedsz az ő szemében a barátnőidnél.
Persze neked lehet a pasinak nem lehet?Ennyit az egyenjogúságról.
Tulajdonképpen értem én, hogy miért esik ez neked rosszul -- hiszen intim dolgot tudott meg rólad valaki, aki neked nem bizalmasod --, de ha mindketten komolyan gondoljátok a kapcsolatot, akkor semmi olyat nem tett a barátod, amit megalázónak kell érezned. Lefeküdt a barátnőjével, és büszke rá, naná. Jobban örülnél, ha szégyellné? :)
Te is el fogod mondani a legjobb barátnődnek, ami történt, holott a te barátnőd a barátodnak ugyanúgy nem bizalmasa. Ha téged zavar, hogy ezekről a dolgokról másokkal is beszél a barátod, egyezz meg vele abban, hogy mennyit mondhat el másoknak, mik azok a részletek, amiket kezeljen tabuként, amik csak kettőtökre tartoznak. És akkor persze ő is elvárhatja, hogy te se ossz meg mindent a legjobb barátnőddel sem.
Szakítani ezért hatalmas és értelmetlen túlreagálás lenne.
Nem volt olyan jó a szex, hogy ilyeneken gondolkozol?
Lehet, hogy a barátja kérdezte, hogy "na mi volt, dugtatok?", ő meg letorkolta, hogy "dehogyis, inkább egy csodálatos szeretkezésnek mondanám a kedvesemmel!" :D
Hát ez most így alakult. Tanulságok: a következő fiúnak már mondd, hogy tartsa magában legalább egy ideig.
Ha meg most szakítasz ezzel, akkor neki az lesz a tanulság, hogy ne dicsekedjen mindjárt, ha meg akarja tartani a lányt.
hát ha nem ism ondana semit azért azt gondolnák fél év vagy egy év után h nem vaytok szüzek és van köztetek szexuális kapocs
amúgy én nem beszélnék barátnőmnek róla, najó talán igen, de ha pasi beszéli meg a haverjával, az olyan mintha nem tisztelné a nőt
csak kapca lenne
de még ne szakíts, várd ki
lehet csak örült és meg akarta osztani valakivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!