Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Most akarja? Vagy csak elmondta?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok együtt egy sráccal .Nem igazán beszéltünk erről a Témáról.és most felhozta ,hogy ő vár rám ameddig úgy nem érzem ? akkor már akarja vagy csak közölte ?
2011. okt. 3. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
lehethogy csak ugy mondta, de szerintem inkabb tapintatosan felhozta hogy o ugyan var ameddig ugy nem erzed, de nem lenne rossz ha nem kene varni meg tobb mint egy evet :D
2011. okt. 3. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van. Vár rád a srác, ha kell, de az sem lenne gond ha nem kéne várni.
2011. okt. 3. 16:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom mi van vele de ez a gyerek nem pasiból van tegnap biztatott most meg lerázott!
2011. okt. 3. 21:15
 4/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. hat ez eleg fura :D lehethogy megszeppent, nem vart ilyen gyors hatast
2011. okt. 4. 15:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs ! szerintem egy pasi csak akkor hozza fel a témát ha ő is akarja!Vagy nem?Tegnap megint biztatott .én akarom és úgy látszik ő is!mint ha saját magát akarná lebeszélni!de ha meg én kezdek bele félek a lerázástól! mit tegyek?
2011. okt. 9. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
az lenne jobb, ha beszélnétek erről a pasiddal, mert ő sem tudja hogy te mit szeretnél, és te sem tudod, hogy ő mit szeretne :) sokkal könnyebb úgy, ha tudjátok, hogy mit akar a másik. Őszintén mondd meg neki ha te még várnál, és azt is, ha kész vagy :)
2011. okt. 9. 13:39
 7/9 anonim ***** válasza:
ha te nem tudod, mi honnan tudjuk GYÖKÉR ?
2011. okt. 9. 14:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Csak ,hogy ez a kis Dilis szerintem fél kimondani .Fél ,hogy emiatt otthagynám és ,hogy túl rámenősnek tartanám! De ha meg én közeledek az meg ,hogy néz már ki?
2011. okt. 9. 14:47
 9/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? ha kész vagy rá mert úgy nézem ki a szavaidból.. v lehet h rosszul.. de ha csak annyitól félsz h neked kell kezdeményezni az semmi.. azért már egy éve együtt vagytok nem?! .:)
2011. okt. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!