Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Előző barátnő felemlegetését...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előző barátnő felemlegetését ilyen szinten hogy kezelnétek?

Figyelt kérdés

23 vagyok, randizgatok egy 26 éves sráccal. Már volt 4-5 randink, még nem csókolt meg, de szerintem egyértelmű, hogy akar folytatást, a találkozók közt mindig felhív telefonon.

Viszont most nemrég felemlegette az előző barátnőjét, élőszóban, majd egy íméljében is. Írom, pontosan hogyan.

A legutóbbi talinkon megemlítette, hogy iszonyú nagyot csalódott az emberekben, nem gondolta, hogy mindent a pénz mozgat. Én nem tudtam, mire gondol, és azt válaszoltam, hogy az emberek közeli kapcsolataiban azért szerintem nem ez a meghatározó. Mondta, dehogynem, csak én nem vagyok ilyen, ezért nem gondolok rá. Sokszor még a párkapcsolatokban is az.

Majd kicsivel később, még ugyanazon a talin elmondta, hogy egy éve lett vége egy párkapcsolatának, pénzbeli és elhelyezkedésbeli dolgok miatt. És azok a rossz érzések még vele vannak, nem tudja feldolgozni őket.

Én annyit válaszoltam, hogy valóban, sajnos a nagy csalódásokból adódó rossz érzéseket nagyon nehéz magunk mögött hagyni. (Én nem igazán akartam tovább az előző barátnőjéről beszélgetni...)

Aztán pár nap múlva egy íméljében ismét megemlítette, hogy "van egy lány, aki csúnyán elbánt vele, az előző bnője." Olyasmiket követelt tőle, amiket ő nem tudott teljesíteni, és "magát hibáztatta (hibáztatja)", amiért az elvárásainak nem tudott megfelelni.

Erre én meg is kérdeztem, ez mit jelent pontosan. Hogy arról van-e szó, ha még mindig magát hibáztatja, hogy nem volt még képes lezárni esetleg? Mert ha ennyire nem, akkor talán nem kellene többet taliznunk. Most várom a válaszát.

Mit gondoltok erről? Kedvelem, tetszik, szimpatikus. De még csak ismerkedünk, és ezt nem tudom hova tenni, hogy így az elején ennyire felhozza az előző barátnőt. Ráadásul nem futólag említve, hanem úgy, mintha még erős érzelmek fűznék a lányhoz.

Én igazán nem akarok vele az előző barátnőről beszélgetni. Persze érdekelnek a problémái, és szeretnék neki segíteni. De ha az a probléma, hogy ő az előzőt annyira nem tudta lezárni, hogy egy év után is őutána emészti magát, akkor nekünk szerintem most nem kellene randizni egymással.

Persze lehet, hogy azért igyekszik isemrkedni, hátha megkedvel nagyon engem. De akkor miért nem rám koncentrál inkább? Ha erről 2-3 hónap múlva beszélne, az oké, de mi keresnivalója van az exének a mi ismerkedésünk legelején?

2011. jan. 23. 12:29
1 2
 11/17 napietus ***** válasza:
100%
szerintem ezeket azért mondja, mert megerősítést vár, hogy Veled nem fog így járni :)
2011. jan. 25. 23:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi egy külön randit szenteltünk az exek kitárgyalására. Akkor sokmindent megérettünk egymásról. Megértettük egymás félelmeit, rossz beidegződéseit, kit mi zavar, ilyesmi. Utána viszont csak egymásra koncentráltunk. Nem azt mondom, hogy sosem kerülnek szóba az exek, de épp csak érintőlegesen. Egyikünk sem mélázik már a régi kapcsolatán. De egyszer mindenképp hagyd, hogy elmondja, mi történt vele.
2011. jan. 26. 01:04
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem még nem szabadott volna neki új kapcsolat után nézni.Nyalogatja a sebeit,hagyd ott a francba.
2011. jan. 26. 05:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről az a véleményem,hogy az nem olyan nagy baj hogy beszél az exéről,a csalódásáról,az még nem jelenti azt hogy nem tette túl magát rajta.Nagyobb baj lenne ha már kapcsolatotok lenne,és még mindig az exről beszélne,mert egy kapcsolatban már nem szabadna hogy még mindig a múlton lovagolnia.Szerintem személyesen beszéld meg vele ezt az egészet,hogy túl e tette magát már az exen.Lehet tényleg csak attól fél nehogy te ilyen légy vele,akkor meg nincs miért aggódnod,azt majd te bebizonyítod neki hogy te más vagy.Ha tényleg nem tette túl magát az exen,akkor én személy szerint tuti hogy semmilyen körülmény között nem lennék a vigasza.Egyébként én is jártam már így,és mikor összejöttünk még mindig csak az exekről beszélt,de ezzel ellentétben végül le sem tudtam magamról vakarni,még nagyon sokáig zaklatott meg fenyegetett és csak azt számlalta hogy soha senkit nem szeretett így.
2011. jan. 26. 09:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ezeket azért mondja, mert megerősítést vár, hogy Veled nem fog így járni :)"

Hányszor mondjuk már hogy ennyi a baja!

Azt akarja hallani, hogy neked nem a pénz számít, szíven vágta az előző csalódás és idejében biztos akar lenni benne hogy te nem vagy ilyen!

Ne sértődögess, hanem mond meeg neki hogy neked nem számít és vége lesz a kétségeknek!

A hétszázát neki!

:D

2011. jan. 26. 10:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem bölcsen válaszoltál, és valóban, várj egy kicsit, hogy döntse el, ő mit szeretne. 1 év nem mindig elég komoly kapcsolat lezárására, úgy viszont nem szabad újba belemenni.
2011. jan. 26. 12:10
 17/17 anonim ***** válasza:
"ma 01:04" ötlete nagyon jó!!! ;)
2011. jan. 26. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!