Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már olyant, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyant, hogy nem olyan nagy lánggal szeretitek a párotokat mindig, de egészen biztosak vagytok abban, hogy Ő az Igazi?

Figyelt kérdés

szóval: arra gondolok, hogy van amikor csattanok ki, lehet rólam olvasni, hogy "hű de mennyire szerelmes vagyok" csak nevetek, csak élni akarok és minden percet kihasználni, Vele lenni. És vannak napok, hogy bár szeretem, néha jól esne azért egyedül lenni kicsit...ennek ellenére megvesznék ha elvesziteném...

másfél éves kapcsolat

2009. febr. 3. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 éves kapcsolatban vagyok és nagyon sokszor éreztem ezt de úgy érzem soha nem tudnám kimondnai azt h VÉGE,ha úgy érzem h egyedül lennék NÉLKÜLE,akkor rögtön belegondolok h miket tett értem, miket kaptam, miket csináltunk együtt és már nem érzem h jobb lenne nélküle.
2009. febr. 3. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:
milyen igaz:)
2009. febr. 3. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
4 év után már nem érzi az ember lánya a lángolást. De miután már együtt is élek vele, és el tudom viselni, érzem hogy ő az. És sokszor van az, hogy jól esik megölelni, hozzábújni, mert így biztonságban érzem magam. Remélem egyszer majd mondhatom azt, hogy ő a férjem. :)
2009. febr. 3. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
És ahogy az első mondta, kell az egyedüllét is, de nem bírom sokáig nélküle. De kell szabad teret hagyni egymásnak, pl különprogram.
2009. febr. 3. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:

szia kedves...!:)

én is ezt a kérdést tettem fel szinte, csak kicsit másképp,de te még frappánsabban megfogalmaztad..én is ebben a cipőben járok és én is sokszor elgondolkodtam rajta..de én sem tudnám elképzelni nélküle és nem érdekel senki meg azt sem tudnám elképzelni, h mással lefeküdjek pedig nem ő volt az első ...h bevalljam a 9ik :( szal nehéz de mi pl: nem élünk együtt de szinte 2 hónapja minden este együtt alszunk és néha ugy érzem h jajj most nem kéne de mikor meg felhiv h kimegyek de nem alszom ott m fáradt vok és korán megyek melóbe akkor meg rosszúl vok h ...na mi az h nem alszik kint??:)szal magamat sem értem..mi NŐK:)sztem ne aggódj ha nem ő lenne az igazi akkor már rég kimondtad volna h VÉGE!mint én is .mi is 1,5 éve vagyunk együtt..és furcsa m az összes volt pasimmal ugy jöttünk össze h huuuu nagy szerelem és tessék még eddig sem tartott meg csak a veszekedésből állt,,, mi meg még nem is veszekedtünk .amúgy én is az első válaszadónak adok igazat h kell néha külön program ..menj el bnőzni, szórakozni ,,mert a hátralévő életedben ugyis foghatod a kezét:):)

2009. febr. 4. 09:26
 6/6 A kérdező kommentje:
:D koszi:) ez igy igaz:)
2009. febr. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!