Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért félek egyedül a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek egyedül a barátom nélkül?

Figyelt kérdés

Majdnem mindig együtt vagyok a barátommal, mindig együtt megyünk mindenhova. Másfél éves a kapcsolat.

Van hogy ő nem tud eljönni velem vhova és ha egyedül kell hazamennem mindig félek, akár nappal van akár este :S

17 éves vagyok ő az első barátom és egyben az első komoly kapcsolatom is :)

Elötte mindig simán elmentem akár este boltba is mikor már sötét volt, de most senki nem tudna rávenni, mert paráznék nagyon a barátom nélkül. Mi lesz hogyha szakítunk? Miért félek?:S:S A kapcsi elött semmi para nem volt

2009. febr. 3. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
először is miért úgy állsz hozzá, hogy "mi lesz ha szakítotok"? sztem akkor nem az lesz a legnagyobb problémád, hogy egyedül kell elmenned valahova... hanem hogy ő már nem lesz a tiéd. Amúgy reméljük ez nem fog megtörténni;) és amúgy meg azért félsz, mert megszoktad, hogy mindig vele vagy, és ha egyedül kell lenned, hiányolod a társaságát. Ha veled van, akkor meg tud védeni, ezért biztonság érzeted van. De akkor sem kell félned, ha nincs veled;)
2009. febr. 3. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem,hogy annak hogy félsz egyedül pl:hazamenni mi köze lenne ahhoz hogy attól tartasz hogy szakítotok? Nah de inkább élvezd a kapcsolatot ilyenen pedig felesleges görcsössen aggódni,hogy mi lesz ha..ez teszi ki a gondoloataidat az helyett hogy a batátodra fordítanád ezt az energiát:)
2009. febr. 3. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért félsz, mert ez egy szar világ, tele undorító, perverz alakokkal, még jó, hogy félsz, akkor tartanálak őrültnek, ha nem félnél egyedülaz utcán sötétben! Elég szomorú, nem?:\
2009. febr. 4. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!