Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szerintetek aranyosak vagy unalmasok a felenk, konnyen zavarba hozhato lanyok?
Szerintem aranyosak nagyon is :)
Egy lány inkább legyen ilyen, mint rámenős, megközelíthetetlen, már bocsi.
Miért lenne unalmas, ha valakin látszik, hogy vannak érései, és szüksége van valaki szeretetére? Ennél kevés csalogatóbb dolog van egy fiúnak. :P
16/f
lányként mondom, hogy unalmasak. amikor mindenért könyörögni kell valakinek, még azért is, hogy legalább egy puszit adjon már, az milyen már? és az ilyenek tuti nem sz*pnak :D:D
én nem vagyok se félénk, se túl rámenős, én talpraesett vagyok. nehéz kérdés, hogy a félénkeket vagy a rámenős embereket bírom-e könnyebben elviselni? szerintem egyik sem jó, de a félénk még rosszabb egy fél fokkal :S
pasi lennék, nekem nem jönne be a félénk csaj. ( és így lányként se szeretem a félénk fiúkat:S legyen a srác is talpraesett, belevaló, tudja, hogy mit akar :) )
18/l
"az ilyenek tuti nem sz*pnak :D:D"
Csak gratulálni tudok ehhez a megjegyzésedhez, biztos ez a fontos egy lánynál... -_-'
félénk vagyok, könnyen zavarba jövök amikor tetszik valaki, viszont imádok sz*pni! nah ezt adjátok össze:D
22/L
szerintem vicces volt :D amúgy meg nem csak a megismerkedéskor lehet vki félénk, akkor alap, h valamennyire az, de később ha már félénk a kapcsolatban is,mert ilyen az alaptermészete, akkor tuti nem csinálja, mert túl visszahúzódó. :D
amúgy meg nem ez a legfontosabb, de nem kell itt álszenteskedni, azért a legtöbb fiúnak szerintem igenis fontos. :D
szerintem meg igenis fontosnak kell lennie, csak van a sok h×lye nő, aki rinyál, hogy fúúj de undorító, ő aztán nem, ő aztán soha, aztán csodálkozik, ha a pasi megkeresi máshol , amire vágyik. ( és ne mondjátok hogy szemétség, ha csak ilyen miatt megy félre bármelyik fél is, mert nem konkrétan emiatt, hanem a sexuális kielégítetlenségből fakadó problémák miatt, amik újabb problémákat okoznak...)
....1éjszakásnál nem annyira fontos, mert ott nem nyalogatni jönnek össze, hanem dugni, ott nem is számít, csak legyen meg a sex kb..bár nem volt ilyenben részem.
4 éves párkapcsolatban élek, minden szuperül működik, és ez nagy százalékban köszönhető a kiegyensúlyozott szexuális életnek...
:D ti meg nyavalyogjatok tovább, ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!