Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a szerelem? Csak 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelem? Csak 15 éves korban van h lepkék vannak a gyomrodban és kiugrik a szíved mikor meglátod?

Figyelt kérdés
..vagy később 25 éves korra értem...m nemtom én szeretem a barátomat de furcsa m soha nem volt olyan a kapcsolatunk elején sem a lepkés dolgok de viszont nem hagynám el senkiért sem és vele képzelem el csak félek m a többi barátommal más volt ...(de azokkal mondjuk nemis tartott eddig mivel mikor elmult az az érzés utána már ugy éreztem nem szeretem)szal h lehet nem szeretem szerelemből?? de ha nem szeretném akkor nem lennék vele 1,5 éve??!
2009. febr. 3. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet valakit szeretni, valakibe szerelmesnek lenni és mind a kettő.

Ha szereted, nem gond, az tovább tart.

Azokat a bizonyos lepkéket éreztem már és csodálatos volt:) (és fájdalmas, mivel nem viszonozták az érzéseimet)

2009. febr. 3. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
A lekpés dolog nem felétlen velejárója a szerelemnek, de van aki így fogalmazza meg - találóan. Én már elmúltam 30 és a lepkék szerencsére még nem csillapodtak le. Szóval nem csak 15 éves korban jár a szerelem lepketánccal és szívkiugrálássak.
2009. febr. 3. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
fura nekem a szerelmi érzés idővel háttérbe szorult, felnőtten már inkább a kapcsolatban leszek szerelmes, és nem előtte
2009. febr. 3. 23:40
 4/4 A kérdező kommentje:
végülis igazatok van mindnyájatoknak. hát igen az utóbbi kapcsolatomban én is közbe lettem szerelmes..köszi a válaszokat...lehet hülye kérdés volt..:):(
2009. febr. 4. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!