Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik szerelem után barátság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem után barátság?

Figyelt kérdés
a volt barátommal kb minden nap beszélünk, azt mondta, hogy csak barátkozni akar velem, nagyon jó fej, mondjuk ittasan smároltunk most hétvégén, és nála aludtam, de aztán is mondta, hogy csak baátok legyünk...nekem ez is jó, bár bevallom nekem még nem közömbös, de szerintem, hogyha megismerjük 1mást barátként, könnyebben tudunk összejönni...vagy nem? L/17
2009. febr. 3. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezik barátság szerelem után, saját tapasztalatomból beszélek. Igaz, újra szerelem lett belőle, de ez most mellékes. :D Aug. végén ért véget egy 9 hónapos boldog párkapcsolatom, majd egészen dec. 6-áig nagyon jó viszonyban voltunk, minden nap beszélgettünk, köztünk semmiféle komolyabb kötelék nem volt ezidő alatt, csak november végefelé volt, hogy adtam neki puszit elköszönéskor. A Mikulás bácsi pedig újra összehozott minket. :D Én azt vallom, létezik barátság szerelem után. :)
2009. febr. 3. 16:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem.

ha vkik megpróbálják a szerelem utáni barátságot, abból vagy újra összejövés lesz, mint az első válaszoló esetében, vagy pedig semmi.

2009. febr. 3. 17:06
 3/10 A kérdező kommentje:
nekem az is megfelelne:P:). amúgy mindig ő keres fel engem, én direkt nem.
2009. febr. 3. 17:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát...én annek reményében mentem bele a további kapcsolattartásba, hogy hátha folytathatjuk. Szeretem és nem tudom elfogadni, hogy lapátra tett. Ez az utolsó reményem...
2009. febr. 3. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

szia, hát remélem létezik. Szerintem igen.

Én egy igazán nagyot csalódtam egy srácban, igazság szerint hatalmasat, éppen összejöttünk volna. Mindegy. A lényeg az hogy még 3 évre "össze vagyunk zárva". Mivel egy csoportba járunk szóval nem kéne végigháborúskodni:D

Szerintem van, és volt is és lesz is. Nyugodtan barátkozz össze vele. Ha megint összejöttök, és szeretitek egymást, akkor minden szép és jó. Abból , hogy ő keres ez szűrődik le.

Sok sikert!

2009. febr. 3. 17:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszadó vagyok, 17/F. Én letten anno lapátra téve, egy hónapig kb. azon agyaltam hogy szerezzem vissza, a hátralevő időszakban már teljesen feladtam a reményt, csak szimplán barátkoztunk, sok közös pozitív élményünk volt így is. Félreértés ne essék, nem azért kerestem a társaságát, hogy visszacsábítsam. Nagyon szerettem akkor is, öröm volt vele minden perc, még barátként is. Aztán Ő volt az, aki megkeresett, ha egyik este nem ülünk le négyszemközt, és nem beszéljük meg az egymás iránt érzett dolgokat, akkor sosem.
2009. febr. 3. 17:41
 7/10 anonim válasza:
100%
Létezik !! Én is nagyon jó barátságban vagyok mindegyik volt barátnőmmel,mondjuk ez beállítottságon is függ,de ha jól nevelt normális gyerek vagy akkor látezik :-)
2009. febr. 3. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jól nevelt normális gyerek vagyok de nem létezik, kivéve ha közös megegyezésre lett vége a kapcsolatnak.Ha meg aki dobta a másikat azt gondolja létezik nem tudhatja biztosan mert nem lát a másik személy fejébe miért is barátkozik vele lehet még remél valamit.

Lehet egy idő után újból barátok lehetnek de ehhez idő kell.

2009. febr. 3. 18:36
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

felszínes barátság igen, olyan szia-szia, aha-aha, akkor jó

ennél mélyebb már ritkábban

ha annál is mélyebb akkor ott még szerelem van, és kapcsolatból ott maradt szeretet

az meg már megint csak nem barátság, hanem másik szint

ez mindig érdekes kérdés

2009. febr. 3. 23:43
 10/10 anonim válasza:
100%

Hát minden hozzáállás kérdése, biztos hogy létezik mivel tapasztalom !!!

Ez szerintem hülyeség hogycsak szia,szia Ennyi !!!

Ha normális gyerek vagy akkor normálisan is tudsz kommunikálni azzal akivel már együtt voltál !! Szerintem !!Nekem megy !!!

2009. febr. 4. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!