Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kisebb nagyobb problémám nem értem magam:S Mitcsináljak? = (
Szóval az a gond,hogy 1,5éve vagyok X-el nagyon szeretem,de a suliban van egy srác Y, elégé hasonlít X-re és iszonyatosan tetszik:SS Nemtudom,hogy Y-nak tetszek-e, de folyton ölelget mondja hogy ma milyen csinos vagyok stb..na de mind1:):S Tényleg nagyon szeretem a barátomat de mit kéne tennem,hogy ne kedveljem meg még jobban Y?? És hát mostanában sokat gondolok rá:SS Adjatok tanácsot légyszi nem tudom mitcsináljak:((
16/L
de bunkó vagy-.-
amugy szerintem is jó ötlet kerülni a társaságát. legyél többet a barátnőiddel szünetekben. és ha eddig mentetek együtt bulizni akkor most 1-2 hétig ne...aztán majd lesz vmi:) gondold végig kivel is lennél boldog igazán:) sok sikert!=)
Szia! Ha ennyire szereted a barátod,akkor szerintem nincs min gondolkodnod! Az Y-t pedig kerüld el messziről! Szerintem a barátoddal szemben ez nem valami korrekt! Gondolj bele,hogy esne neked ha veled ez csinálná a barátod! Szerintem nem repesnél az örömtől! Mondd meg Y-nak hogy neked van barátod és nagyon szereted és nem akarod elveszíteni!
Szwerintem ez ide illik:
"Soha ne hagyj el valakit akit szeretsz olyanért aki tetszik mert aki tetszik majd elhagy valaki olyanért akibe szerelmes.+
Szerintem gomdolkozz el ezen!
Remélem jól döntesz!
2 utolsónak nagyon köszönöm:))
Igazad van utolsó ezzel a versel vagy idézet mind1:)
Kikerülöm Y amennyire csak tudom! Hát nekem is rosszul esne ha a párom csinálná ezt :S
Köszi a válaszokat:)
Szia! A 13:07-es vagyok! Örülök,hogy segíthettem.
Légy nagyon boldog a barátoddal!
Puszi:
DA/L
:)) Köszönöm
Puszii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!