Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom és éhezem a szerelemre. Mit tegyek?
álmomban mindig szerelmes vagyok valakibe, aki viszonozza, és ez napközben is annyira hiányzik.
a párommal elvagyunk és ennyi.
de valahogy hiányzik az az izgalom, amit az elején érzünk, hogy megfogja a kezem stb
ha a barátom megfogja a kezem, semmit nem érzek.
most én nem szeretem a barátomat, vagy mi ez?
szerintetek?
volt már, hogy mondtam neki, hogy örülnék ha olyan lenne megint amilyen volt, erre azt mondta én sem olyan vagyok, mint az elején
és rájöttem, amig nem ismertem igazán sokkal jobban totál szerelmes voltam belé, mig nem jött a társkeris dolog
asszem én nem tudok megint olyan felhötlen lenni már vele
tegnap megirtam neki, hogy hiányzik a szerelem
erre szerintem azt hitte, hogy ö hiányzik nekem, mert le sem reagálta, csak kérdezi mi jót csinálok
és lehet nem is a legjobb ötlet neki elmondani, mert azt vettem észre, mindent ami velem van, egy ideig idegesiti, aztán a magáénak tudja be az érzést!!!!
pl sokszor féltékeny volt, hogy biztos más pasikkal álmodok, ez olyan sokszor frusztrálta, hogy aztán az lett a vége, hogy irta, hogy ujabban bevállalós csajokkal álmodik
tehát nem szivesen ültetném el benne ezt az érzésem....
a hibákat ne nézzétek légyszi az irásban, nem találok pár karaktert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!