Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom és éhezem a szerelemre. Mit tegyek?
álmomban mindig szerelmes vagyok valakibe, aki viszonozza, és ez napközben is annyira hiányzik.
a párommal elvagyunk és ennyi.
de valahogy hiányzik az az izgalom, amit az elején érzünk, hogy megfogja a kezem stb
ha a barátom megfogja a kezem, semmit nem érzek.
most én nem szeretem a barátomat, vagy mi ez?
szerintetek?
Szia!
Valószínű, hogy többre vágysz, mint amit a barátod nyújt/ tud nyújtani.
Szia,
ugyanígy voltam én is,együtt voltam a párommal,de folyton másról fantáziáltam.Ha nem érzel semmi testi vonzódást iránta,akkor le kell zárni a kapcsolatot.Már nem szereted,és ez egyre rosszabb lesz,hidd el.
Nem tudom,hány éves vagy,de gondolom még fiatal,ne húzzátok egymás idejét.
L/24
köszi az eddigieket
12:06-os mond valamit
vele csak az elején éreztem bizsergést, és ahogy beütött egy-két krakk (megtudtam, hogy neten társkeresőzik mellettem-de veszekedtünk és továbbléptünk rajta) azóta vagy féltékeny vagyok, vagy ha épp nem, akkor meg ez van. hiányérzet.szívügyi.
szakításon kívül egyéb ötlet nincs?
hát ha úgy érzed,hogy megéri vele maradni akkor beszélgessetek sokat,sokat sokat.
Majd úgyis érzed ha már itt az ideje elhagyni.
l/24
Velem is ez van..
Régen nagyon sok lánnyal feküdt le, én meg féltékeny vagyok, de szeretem is azért..
Vagy iylen elhidegült vagyok, mint te, vagy féltékeny.. :(
utolsó: az lett a vége h szakítottunk...
nem normális másra gondolni pl szex közben,nálam úgy volt..
mondom szakítás a megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!