Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazat mond? Vagy csak ezzel akar távol tartani magától?
Van 1 srác, akinek nem olyan régen elmondtam, hogy beleszerettem. Azt mondta, hogy ő is többet érez irántam mint barátság. Nagyon sokat beszélgettünk kettőnkről és arra jutottunk, hogy nem lehet köztünk semmi, mert a távolság kettőnk közé állt.
Nem akartam erőltetni semmit, de nekem ez nagyon fáj.
Nagyon szeretem. A távolság 30km. Minden héten 1x be lehetne iktatni egy találkát. Volt már egy kapcsolatom ahol sokkal több volt a távolság, egy darabig működött is, de nem ez miatt lett vége.
A mostani srác erre hagyatkozik.
Vajon tényleg szerethet és tényleg ez az oka, vagy csak hülyít és nem akar semmit?
Légyszi kort és neme is írjatok!
köszi
Ti hány évesek vagytok?
Van itt olyan boldog pár az oldalon, akik között 1000 km van...
Akkor neki csak tetszel max, meg kedvel, de nem szerelmes beléd. Ha szeretne, nem számítana neki a távolság.
20/F
Köszi, akkor tényleg beválnak a női megérzéseim és csak hazudik. Eddíg belemagyaráztam, hogy a tanulás miatt meg stb, de mostmár tényleg bebizonyosodott, hogy nem.
Köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!