Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azért akar elhagyni, mert fél, én hagyom el őt?
A napokban a párom (lány) egy veszekedés után összepakolta a cuccait és ott akart hagyni. Az ok nagyon bagatell volt, apróság, félreértés, amit persze el is magyaráztam neki, ezért nem értettem semmit, próbáltam visszatartani, de ő csak pakolt stb.
Próbáltam ölelgetni, elég tehetetlen érzés volt, pláne hogy már rendőrséggel fenyegetett stb, ha nem engedem ki az ajtón.
A stílusa elszánt, hideg, dacos volt.
Majd egyszer csak hirtelen váltás, elkezdett sírni, hogy bocsássak meg neki és később elárulta, hogy azért akart elhagyni, mert félt, hogy én hagyom el őt. Ez szerintetek hihető?
Lehet hogy az a veszekedés utáni viselkedésre, hirtelen felindulás volt.. bár nem tudom h mennyire hirtelen haragú stb. a barátnőd.. lehet,hogy meggondolatlanság volt részéről..
nem tudom :s ezt neked kéne érezni,hogy hihetsz e neki
fordított esetben én nem hiszem hogy hinnék neki..
de ha még nem volt ilyen akkor szerintem adhatok ennek a kapcsolatnak még 1 esélyt..
Ez csak süket duma ..ugye te is tudod?!?
Egyszerűen el akar hagyni téged nem kellesz már neki, csak ezt így nem meri kimondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!