Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tetszik egy csaj a suliból? (bővebben alul)

Figyelt kérdés
Tetszik nekem,ő 12 éves,úgy mint én,csak az zavar,hogy a tesója mindig megpróbál leoptatni róla:DÉs még az osztályban csak 4 csaj van,és folyton csak együtt lógnak..Tetszik-tetszik de nem tudom hogy mit tegyek:Sés már csak 2 évem van:S:(
2011. jan. 19. 22:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

és ezt írta facebookon az adatlapján,de ez akkor tőrtént,vagyis akkor írta ki amikor ősszevesztem vele:

Evelin Pálinkás

Az igazság az, hogy szeretem. Csillapíthatatlanul szeretem... Az első pillanattól fogva. Akkor is szerettem, amikor megesküdtem, hogy nem. Nem tehetek róla, csak érzem.

január 13., 15:11 · Tetszik · Hozzászólok

Evelin Pálinkás, Piroska Huszár és még 2 további ember kedveli ezt.

Mutasd mind a(z) 51 hozzászólást

Evelin Pálinkás

na akkor haza!!!:)

január 13., 12:31 · Tetszik · Hozzászólok

FRISS ESEMÉNYEK

Evelin részt vesz a következő eseményen: Vége a sulinak :). · Tetszik · Hozzászólok · Hívj meg vendégeket

Evelin részt vett a(z) PANK nap (Maher-nek)-n. · Tetszik · Hozzászólok

Hozzászólt Daniella Horváth állapotához: "mi a baj??:O"

Hozzászólt Erős Zsuzska hivatkozásásához: ":)Ahha"

Bejegyzést írt Anasztáziamata Kiss Üzenőfalára: "Ő a barátnőm! Ha összetöröd a szívét,..."

Evelin Pálinkás

LÁJK és írok az üzenőfaladra egy -t!!!!:)

január 13., 12:20 · Tetszik · Hozzászólok

Hajnalka Éva Valicsek kedveli ezt.

Marcella Horváth

ki vagy megint............:(

január 13., 12:19 · Tetszik · Hozzászólok · Ismeretség megtekintése

2011. jan. 20. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Először is 12 éves vagy és talán a tesója azért koptat le, hogy hagyd békén a lányt. Másodszor pedig nem kéne betenni ide az fb-s dolgait mert nemhiszem,hogy örülne neki...

Ráérsz még később is barátnőt szerezni...

2011. jan. 20. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!