Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez mit jelentsen? En egy koverke csaj vagyok. Tetszik nekem egy sracc a sulibol.1 evvel nagyobb mint en. Csak 2 hete ismerjuk egymast, de meg beszeltunk interneten is.
bunkóság netovábbja....
ilyen ember miatt meg nem kell bömbölni...
maj lesz más...aki a "nagy test nagy élvezet" világnézet híve....én is ilyen vagyok vagyis volt már ducibb barátnőm is
És igaza van az első válaszolónak:nem érdemes ilyen miatt szomorúnak lenned.Majd lesz olyan akinek úgy tetszel ahogy vagy. Ne foglalkozz vele.
2.válaszoló voltam
Kamu szaga van, na mind1
Ha még sem akkor hagyd a fenébe, lesz majd olyan srác aki érted fog bolondulni !!! Hány évesek vagytok ?
Ne vedd zokon és ne sirj !! Ilyen srác miatt ne!!
Nincs értelme !!! És fel a fejjel jön majd jobb és más.
az a gond, hogy akinek en tetszek az nekem nem tetszik :(
nagyon meg vagyok sertodve.mindig ez tortenik velem:((
na, én a helyedben éreztetném vele h megbántott. Pl. nem igazán keresném a társaságát, ha ír mailt, nem írnék vissza. Ha bejönne az ebédlőbe, azonnal kimennék a helységből. Nehogymár egy légtérbe kelljen lenni egy ilyen bunkóval. -.-
Ha pedálozik h miért nem beszélsz vele, meg ilyesmi akkor is mondd meg neki h ez rosszulesett neked. Ha meg nem pedálozik, akkor meg le van tojva...keressen magának vmi nádszálat, és ennyi
Teljesen lényegtelen, hogy az illető hány éves. Engem 13 éves korom óta pár évig csúfoltak az alakommal, egy rakás sz*rnak érzem magam a mai napig is, pedig sokat változtam. ismerek több nőt is, aki 30 éves és teljes az önbizalomhiánya. Neki is azt tanácsolod, hogy nőjön fel és majd nem lesz ilyen gondja? Ez nem kortól függ, hanem a lelki sérüléstől. Na mindegy.
Ez egy bunkó. Én akkor is elhajtanám, ha pedálozna nálam. Egy ember se merjen ilyet mondani neked akkor sem, ha nem vagy nádszál. Azért mert nem vagy vékony, ugyanúgy ember vagy, ugyanúgy vannak értékeid mint egy olyan vékony csajnak akit elfúj a legelső szellő. Sőt talán még több is (a mai lányok egy részét elnézve szerintem tuti) Úgyhogy menjen a p*csába! - Én ezt így megmondanám neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!