Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemrég feküdtem le először a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég feküdtem le először a barátommal, de az nagy baj hogyha nem védekeztünk?

Figyelt kérdés

Hirtelen jött az egész, de nem védekeztünk. De nem élvezett belém és semmi hasonló. Azt mondta hogy nagyon vigyáz.

Meg van mégegy probléma :S nekem fertőzésem van.. azt 100% hogy elkapja? nem merem neki elmondani.. főleg ezek után. :S

tudom hogy nagy butaság mert nem mondom el de annyira gáz ez a számomra.. főleg most így hogy mondjam el.. tuti hogy utálni fog :S

2011. jan. 19. 22:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem éppenséggel nem baj. Nem én leszek terhes, nem nekem kell megszülnöm a gyereket, vagy nem nekem kell abortuszra mennem.

De ha te még nem szeretnél babát (márpedig gondolom 16 évesen nem akarsz), akkor jobb, ha baromi gyorsan elhúzol esemény utáni tabiért.

Akár beléd élvez, akár nem, bizony teherbe eshetsz. De nem hiszem el, hogy erről még sosem hallottál.

Nem kellene ész nélkül kefélni.

Ha meg fertőzésed van, akkor pláne undorító, hogy úgy szexeltetek, ráadásul gumi nélkül.

Most már csak annyit tudsz tenni, hogy elmész esemény utániért aztán imádkozol.

Amúgy nem tudom mit visítasz, hogy nem mered elmondani anyádnak. Majd azt tán könnyebb lesz elmondani, hogy "mami, terhes vagyok!"??

2011. jan. 19. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
ennyi idiótát
2011. jan. 20. 00:21
 13/14 Moszuke ***** válasza:

senki se írta ha jól láttam, de jó lenne a srácot is értesíteni, hogy elkapott tőled valami nyavalyát..

bár mind ketten meggondolatlan buta gyerekek voltatok, de ennyit megérdemel, hogy ha reggelre leesik a p*cse akkor tudja, hogy miért:)

te meg ahogy fentebb is írták, esemény utáni tabletta, kúp tovább szedés oszt jólét van.. és tessék szépen védekezni legközelebb.. teccik érteni?

2011. jan. 20. 01:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, nagy baj. 9 hónap mulva érkezik az ujabb hátrányos helyzetű IQ mentes gyereketek.

Egyébként a nemibetegés átadásához külön gratulálok.

Jó volna ha az ilyenek mint ti nem szaporodnának tovább.

Nagyon gyorsan takarodj el az orvoshoz,és a barátodat is vidd magaddal.

Fújjjj... :/

2011. jan. 20. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!