Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek neki Valentin-napra?
Figyelt kérdés
8honapja vagyunk egyutt es nem tudom hogy mit vegyek a baratomnak2009. febr. 3. 05:31
1/3 A kérdező kommentje:
kifelejtettem azt hogy a parom 17eves lesz marciusban...es mindig kivancsisagbol megkerdezem tolle hogy mit szeretne de sajnos nem mondja meg es en meg nem tom hogy mire vagyik:(kerlek segitsetek nekem:(
2009. febr. 3. 05:42
2/3 anonim válasza:
én két éve vagyok együtt a párommal, és nem töröm nagyon ezen az agyam. Az elmúlt évben étcsokis bonbont vettem neki, az idén pedig hasonlót fogok. Mi nem visszük túlzásba a valentin napot. Felesleges a nagy költekezés, nem az ajándékon múlik a valentin nap! Érezze, hogy szereted és amit adsz örömmel és szívből adod.
3/3 anonim válasza:
Már írtam egy másik kérdésre is, hogy én pl. annak örülök a legjobban (és a barátom is), ha nem veszünk egymásnak semmit. Helyette elmegyünk éjszakai fürdőzésre, színházba, vagy bábszínházba, egy felnőtt (:P) darabra, és jól kinevetjük magunkat az este, utána beülünk egy helyre borozgatni, beszélgetni, esetleg utána egy buliban kötünk ki. Ezek nemcsak viccesek, de életre szóló élmények is, és többet érnek minden plüssmacinál.
ui.: a felnőtt darabok színházban, bábszínházban tényleg csak ajánlani tudom, KOMOLYAN nem gondolnátok, meddig mennek el a színészek egy ilyen darabban, meg hogy pisilünk a nevetéstől:D Az idősebbek pedig felháborodva szaladnak ki az előadásról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!