Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncos munka. Vélemény? Egy kapcsolat rovására mehet?
3éve vagyok együtt a párommal.Az összeköltözést fontolgatjuk,de sajnos az Ő keresetéből nem megoldható,én pedig még iskolába járok(Van egy fodrász szakmám).
Arra gondoltam besegítenék és a nyáron elmennék táncosnőnek.Toplesst nem vállalnék,sem más"extrát"tényleg csak szimpla tánc lenne.
Könnyű és gyors kereseti lehetőségnek tünik(Sajnos amíg nem rakom le a műkörmös tanfolyamot+az érettségit nem tudok más helyen elhelyezkedni)
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Ha van ilyen akkor minden érdekelne ezzel a"munkával"kapcsolatba.
Nem tudom jó helyre írtam-e a kérdést,de ez tűnt a legmegfelelőbbnek.
21/L
Hát igazából jobban érezném magam,ha lenne egy normális munkám,de még van 1év a suliból.Ő mindent megtesz,hogy jobb munkát találjon,de itt felénk (Talán elég ha annyit írok B.A.Z. megye)nem igazán lehet válogatni a munkában.
Ha meg elvállalnék egy nyárimunkát(feltéve ha akad),azzal kb semmit sem tudnék keresni.
Mindenképp be akarok szállni anyagilag,ha más nem akkor a gyűjtögetésbe.
kizárólag diszkókba keresnek csak felöltözött táncoslányokat(már amelyikbe kellenek táncoslányok)
de minden bárban le kell vetkőzni min. toppless
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!