Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy szakítsak a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szakítsak a barátnőmmel aki szeret, úgy hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
16/F vagyok a barátnőm 14/L nagyon belém szeretett a szülei nem tartanak épp szimpatikusnak sőt egyenesen utálnak úgy gondolják hogy csak dugni akarom. Szerintem így nem mehet tovább..
2011. jan. 19. 17:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
de a lány meg roszul veszi ki mikor próbálok valami elfogadhatót tenni hogy a szülei megkedveljenek pl: fel akart hívni miközben msn en beszélgetünk othoni telefonról mondtam h nemkéne mert még 1 ok h ellenezzék a kapcsolatunk és hiába magyarázom neki nemértette utána veszekedés lett belőle...
2011. jan. 19. 23:14
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Haver! Ezt a csajt szerintem Te nem is érdemled meg!!!!

Azért akarod dobni mert "igy nem mehet tovább" akkor tényleg csak dugni kell. Ne felejtsd el még csak 14 éves.Lehet hogy tán féltik nem gondolsz erre? Lehet hogy nem is utálnak, lehet hogy mégis szimpatikus lehetsz nekik de mit mondjanak? Harcolj érte. Ha szereted Te is mert az nem derült ki csak az hogy Ő. akkor tegyél meg mindent a kapcsolatért/hogy mit azt neked kell tudni/ és idővel megoldódik.Ha ezt az időt nem tudod kivárni akkor lehet hogy a szülöknek van igazuk tényleg csak dugni kell.

Sok sikert /egy Apa/

2011. jan. 21. 12:00
 13/18 fibbrizzo ***** válasza:
Ha tényleg szereted bizonyisd be neki azzal hogy nem szakitasz vele.különben meg mit foglalkozol a szüleivel nem öket kell szeretned nem ?ráadásul egy idö után ugyis hogy hiába utálnak kénytelenek lesznek elfogadni .te meg probálj bizonyitani mert ha szakitasz csak nekik adsz igazat .
2011. jan. 21. 12:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy... Vagy nem szereted a csajt, vagy tényleg csak dugni kell. Az én páromat sem szerette apám(édesanyám sajnos elhunyt, így ő nem ismerhette) mégsem szakított velem csak ezért, hanem harcolt amég apa el nem fogadta. Ma már az esküvőt tervezgetjük, hamarosan összeköltözünk. Ha szereted azt a lányt, emiatt ne dobd el!!! Ha mégis eldobod, az szegénységi bizonyítvány magadról...
2011. jan. 21. 12:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Több előttem válaszoló kérdezte tőled de nem reagáltál...SZERETED A LÁNYT? a válasz mindent eldöntene!
2011. jan. 21. 14:42
 16/18 anonim ***** válasza:
egyet értek az előbbiekkel, neked tényleg csak dugni kell ha nem vagy képes érte harcolni, mert aki szereti a másikat az 1 nem foglalkozik a szülők véleményével 2 oda áll a szülők elé és elmondja, hogy nem játszik a lánnyal, hanem szereti... Ha te szeretnéd ezt a lányt akkor meg se fordulna az ilyen a fejedben
2011. jan. 21. 15:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi is ezt játsszuk, csak pár évvel előrébb vagyunk. 1 éve vagyok a barátommal, szüleim utálják, be sem engedik a házba. Anyám még azzal is megfenyegetett, hogy valami mondvacsinált indokkal feljelenti a srácot, csak hogy távol tartsa tőlem. Meg hogy ha nem szakítok vele, kirak itthonról. Gondolom mondanom se kell, barátom szolidan elküldte a jó büdös *********************-ba anyámat, hozzátenném: jogosan (életében egyszer látták egymást, mindössze 3 percre, és anyám azóta nem száll le rólunk). Eszébe sem jutott barátomnak emiatt szakítani, de még nekem sem. 21/L, 18/F
2011. jan. 21. 16:13
 18/18 anonim ***** válasza:

sehogy, megbántás nélkül nem fog menni, amúgy meg, csak a szülei miatt ne szakíts vele ha szereted, bizonyítsd be h férfi vagy és nem csak dugni kell, tarts ki mellette

és ne dugd meg még

2011. jan. 21. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!