Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
John Lowery kérdése:
Párom 4 év együttlét után szakított velem. Indokoknak azt hozta fel, hogy ő már nem úgy szeret, hogy más a világnézetünk, és zenét hallgatunk. A 4 évből másfél évet gyakorlatilag éjjel nappal együtt töltöttünk. Lehetséges, hogy levegőre van szüksége?
Figyelt kérdés
Mint minden kapcsolatban, természetesen itt is voltak viták, veszekedések, de azokat még aznap megbeszéltük, és túltettük rajta magunkat. Kérlek segítsetek megoldást találni, mert nagyon szeretem és vissza szeretném kapni Őt!2011. jan. 19. 09:25
21/36 anonim válasza:
Amúgy szerintem nem azért mondunk le dolgokról, hogy együtt maradhassunk, hanem hogy boldogok lehessünk. Ő is sok mindenről lemondott?
22/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást, remélem mi is egymásra találunk ismét... amúgy ma és holnap találkoznom kell vele. ma azért mert a kutyánkat kell oltásra vinni, holnap meg költözik... :(
hogyan viselkedjek, miről beszéljünk, mert sztem ma is, és holnap is elég sokat leszünk együtt...
2011. jan. 19. 10:48
23/36 A kérdező kommentje:
hát azt hiszem nem sok mindenről. neki voltak ismerősei, akiket én nem bírtam, és velük nem beszélt. de ők csak ismerősök voltak, nem barátok.
2011. jan. 19. 10:49
24/36 A kérdező kommentje:
igaz, de ahhoz, hogy boldogok lehessünk, ahhoz együtt kell maradni.
2011. jan. 19. 10:50
26/36 A kérdező kommentje:
hát két hete még az volt. a 4 év alatt végig az volt. úgyhogy nem tudom, hogy most mi van. tényleg csak arra tudok gondolni, hogy kicsit besokallt, mert az utóbbi időben majdnem a nap 24 órájában együtt voltunk...
2011. jan. 19. 11:09
27/36 A kérdező kommentje:
én csak az esélyt szeretném, hogy megint boldoggá tehessem, ha esetleg most nem az.
2011. jan. 19. 11:10
28/36 anonim válasza:
Figyelj, vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal, találkozz velük, menjetek el ide-oda. Találj új hobbit, társasági dolgokat. És hagyd békén a csajt.
Ő hagy el téged. Ő tudja miért. ha netán később meggondolja magát, megtalál. Ha akart tőled valamit, majd felhív. Felesleges erölködnöd. ettől csak szánalmasnak tűnsz.
Egyébként nem az elmúlt két hét a baja. valószínű már jó ideje szakítani akar, csak nem volt biztos benne, és nem tudta hogy tegye.
29/36 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... két hete még boldog volt. aztán egy reggel már morcosan kelt föl... azóta semmi sem stimmel....
2011. jan. 19. 11:32
30/36 anonim válasza:
Ez úgy szokott történni, hogy az ember már boldogtalan egy éve a kapcsolatában, de győzködi magát, hogy minden a legnagyobb rendben, és kifelé is jót mutat. Csak belül érzi, hogy semmi sincs rendben, de szakítani nem akar vagy nem tud. Aztán egyszer csak kiborul a bili, a másik (aki most te vagy) meg csak azt veszi észre, hogy "jééé, 2 hete még boldog volt... most akkor mi van???"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!