Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom 4 év együttlét után szakított velem. Indokoknak azt hozta fel, hogy ő már nem úgy szeret, hogy más a világnézetünk, és zenét hallgatunk. A 4 évből másfél évet gyakorlatilag éjjel nappal együtt töltöttünk. Lehetséges, hogy levegőre van szüksége?
Ó, nagyon fiatalok vagytok, leszel te még sokszor szerelmes, hidd el, akkor is ha ezt most nem tudod elképzelni. és a legnagyobb hiba amit ilyenkor tehetsz az az, ha könyörögsz. Gondolj bele, ő meghozott egy döntést, biztos sokat gondolkodott rajta, úgy érzi, hogy nem szerelmes beléd, nem akar téged, erre te folyton bizonyítgatod, hogy szereted meg könyörögsz, ez nagyon idegesítő, gondolj arra, ha most egy volt párod akit már nem szeretsz elkezdene könyörögni neked, hogy szeresd...menne? sztem egy idő után idegesítene, és a szánalmasság amúgy sem egy vonzó tulajdonség a másikban, szóval ha nem akarod, hogy ezt lássa bened, legyél büszke, magabiztos, és viselkedj vele közömbösen (de azért kedvesen) ha találkoztok, ne keresd, ne hívd, csak akkor lehet rá esély, hogy elkezdesz neki hiányozni, különben csak mégjobban kiábrándul. Hidd el, tapasztalat! :)
27 N
Igen, de ez nem tökéletes megfelelést jelent. Csak ha már tudjuk, hogy milyenek vagyunk mi magunk, és tudjuk, miről mondhatunk le és miről nem. És a párunk is tudja mindezt. 17 évesen... hát... aligha.
Egyes nők nagyon jól el tudják ám érni, hogy szerelmessé váljon a célszemély. :)
Én azt mondom, hogy van esély, de nem most.....
Ha menni akar menni fog! De (velem is ez a helyzet), ha úgy akaródik, akkor vissza fog találni hozzád...
Nekem az a tapasztalatom, hogy a nőkre azt mondják, hogy hamarabb érnek meg, ez lehet igaz, de később jönnek rá igazán arra, hogy mire is vágynak. A férfiak szerintem hamarabb rájönnek, hogy kire is vágynak igazán...
Velünk is ez volt. 3-szor jártunk (15, 18, 23 évesen), ő keresett mindig, nem mondom, hogy én nem gondoltam rá soha, de sosem fordult meg a fejemben, h megkeressem. Miután vége lett a legutóbbi kapcsolatomban, megkeresett... találkozgattunk, majd május 1-én összejöttünk (azóta is együtt vagyunk) és én most, 23 évesen jöttem rá, hogy Nekem ilyen férfira, fiúra van szükségem mint ő, ott volt végig a szemem előtt és nem vettem észre... boldogabb vagyok mint valaha... és külsőben is teljesen az ideálom. :) Neki meg mindig is az volt a célja, hogy visszakapjon! (persze voltak más barátnői, de mindenkiben engem keresett) Visszakapott... de most már örökre!
Lehet Veled is megtörténik, de most hagyd elmenni... ha tényleg Te vagy az igazi vissza fog sodródni hozzád!
Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!