Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még nála esélyem? Belepusztulok annyira szeretnék vele erről beszélni, de ááá. Valaki.
Egy sráccal összejöttem, megcsalások és kavarások után ő kiszállt. Mostanra eljutottunk oda, hogy közeli barátjának tart, kb velem beszélget a legtöbbet. Amikor dumálunk akkor ökörködünk, hülyéskedünk, úgy, mint régen.
Ma volt egy féltékenységi jelentem, vagyis... ő egy közösségi oldalon lájkolta egy lány ismerőse bejegyzését 2 alkalommal, és a csaj az üzenőfalára felírta, hogy boldog szülinapot. Én meg ma rákérdeztem, hogy tetszik-e neki a csaj. Megkérdezte miért, én elmondtam miért gondolom ezt. Ő meg azt mondta ne kombináljak, nem nézi mire rak lájkot. (ezt valószínűsítem így van, játszani jár kb fel) Itt most nem a lájkról van szó, hanem ahogy lereagálta. Véleményem szerint ha valakinek tetszik valaki, és a volt barátnője rákérdez, akkor nem azt mondjuk neki, hogy ne kombinálj, (smili)... Vagy igen, és ettől még tetszhet neki a csaj?
Találkozni akarok vele, vagyis meg akarom lepni, hogy elmegyek az iskolája elé a szülinapi ajándékával, és elmondom mit érzek. Mekkora esélyem lehet egy sok mindent megélt érzékeny fiúnál, ha a balhék feléhez nem volt közöm, annyi, hogy az előtte levő pasim csinálta, mert vissza akart kapni?
Ez mennyire válhat be?
én örülnék egy ilyen meglepetésnek, ha tényleg olyan sokat megélt és érzékeny akkor ő is fog :) hajrá, drukkolok!
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!