Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még várnom, reménykednem?
Nem feltétlenül megalázó.
Mikor megismertem a férjemet,akkor ő még együtt volt a volt feleségével,de súlyos gondjaik voltak.Rendszeresen nálam aludt,hétvégente is gyakran eljött.Azt hogy szeretője van a vak is láthatta,de ő nem akarta elfogadni pedig ezt az egészet tényleg csak saját magának köszönhette!Már korábban is voltak szeretői,de mikor engem megismert akkor úgy döntött,hogy mostmár tényleg lép és bejelentette a feleségének,hogy válni akar.Eljött otthonról és egyértelművé vált,hogy van valakije.A férjem a válás során a lehető legjobb vagyonmegosztást akarta elérni,tényleg ennél kedvezőbbet nem is lehetett volna,de a feleségének ez nem volt elég.Teljesen bekattant és ki akarta forgatni mindenéből a férjemet,emellett a gyerekeket is ellenem hangolta.
Végül a feleség lehiggadt,belátta,hogy a házasság már nem megmenthető és az sem megoldás,ha el akar venni mindent.A válás szépen lezajlott ezek után,engem pedig rá 1 évre elvett feleségül.5 év telt el,azóta van egy gyönyörű kislányunk és az ő gyerekei is megszerettek engem.
Lehet,hogy a párod pont az efféle lehetőségek miatt fél egy kicsit.
Ennek ellenére nem gondolom,hogy szüneteltetnetek kéne a kapcsolatotokat,mert arra van szüksége,hogy mellette legyél!:) Eddig nem buktatok le,ezekután se fogtok,másrészről pedig még ha tudná a feleség se akarná elfogadni ezt.
Én például egyszerűen nem tudtam felfogni,hogy nem vette észre a volt felesége..Éveken át csalta őt,csak a gyerekek miatt nem akart válni,és ezt nem akarta észrevenni.
Tehát maradj csak a párod mellett,és ha majd szépen lezajlott a válás utána hidd el,fel fog vállalni téged.Sok boldogságot kívánok!:)
Kérdeztem, miért nem mondja el a feleségének, de csak annyit mond, hogy engem akar védeni. Holott a feleségnek is van barátja, csak persze ez is le van tagadva, a gyerek meg olvassa a szerelmes sms-eket a telefonján...
Úgyhogy ezért nem értem..
Aki volt már ilyen helyzetben, tudja, mit érzek. az, hogy mi lesz a végkimenetele ennek az egésznek, azt senki nem tudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!