Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az mikor párom velem aludt, elvileg éjszaka volt egy hívása mobilról, de mikor felhívtam azt a számot, azt mondta egy idősebb nő, hogy ilyen nevü embert nem ismernek és hogy éjjel nem telefonáltak?
ugyanaz a körzete a telefonnak mint nekünk,
nem is volt elmentve neki a szám,
akkor hogy kerül a párom telefonlistájára az a szám, hívta is őket, meg ő is arról
nem vettem észre h akkor telefonált volna, feébredtem volna ná
viszont a dátum meg az időpont szerint éjjel fél három volt aznap mikor édesem nálam aludt
éjjel vagy ki van kapcsolva, vagy rezeg a telefonja, de azt sose hallja meg, nappal meg hangos, de én a rezgőre is fel szoktam ébredni, de ha jól emlékszem éjszaka még fenn is ovltam, mer akkor néztünk egy filmet, ő viszont rendszeresen elalszik, de hak imegy wc re akkor sem szokta magával vinni a telefont
az is lehet h rég hívták arról a számról, mer a nőnek lehet egy fia, és a párom véletlenül megnyomta azt a számot al istán, de nem csöngött ki, és azér van a listán?
Lehet, hogy tévesen hivták.
Te pedig túl féltékeny vagy.
Ha az én telefonom közelébe jönne a kedvesem és belenézne, én azonnal kirugnám!
hés az a pasi aki megcsalja a nőjét, az is felháborodik ha a nője féltékeny? sztem inkább a hűtlen pasikat kéne kirúgni
én azért nem dobnám ki a párom ha féltékeny, sőt jól esne, csak akkor dobnám ki ha megcsalna, vagy nem lenne őszinte velem
szal a pasi nagyobb ludís így mint a nő aki ellenőrizget
amúgy hogy lenne már téves a hívás éjszaka, mikor a nő mondta telefonba nekem, hogy éjjel se őket nem hívták, se ők nem hívtak senkit
akkor nem értem mér volt ott al istán azaz időpont
ő is lesi a telefonom, petrsze ő tagadja hogy azért lesné
sőt még netes oldalaimat is lesi nálam a gépen, pedig én tényleg hűséges vagyok hozzá
engem amúgy nem zavarna ha nézegetné a cuccaimat, nincs takargatni valóm
engem csak az zavar, h letagadja h nézi, meg h féltékeny, és amit ő megenged magának, meg nézzem el neki, azt én nem csinálhatom
muszály valahogy kiderítenem h tényleg hűséges e
de a kérdésemre kérem a választ, hogy hogyan kerülhetett az a telefonszám a híváslistájára, méghozzá éjszakai időpont volt mellette, mikor éjjel a párom elvileg mellettem aludt?
senkit nem szokott éjjel hivogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!