Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mi történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mi történt vele egy éjszaka alatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy srác.akivel szilveszter előtt ismertem meg(M).majd szilveszterkor egy társaságban buliztunk.(házibuli)Ekkor este tudtam meg,h kölcsönösen tetszünk egymásnak.de volt ott még1 srác akinek tetszettem.később kiderült h M-nek a bátyja. M-el egész éjszaka együtt voltunk,buliztunk.majd hajnalban én eljöttem.másnap felvett msn-re.bejelölt facen...kérdezte h mikor ismetlünk vagy találkozunk.de konkrét időpontot nem beszéltünk meg.egészen a hét szerdáig beszéltünk.kezdtünk közelebb kerülni egymáshoz.majd csütörtökön rám sem írt.hiába írtam nem válaszolt..tegnap megtudtam,h letiltott.fogalmam nincs miért..:/ mit tegyek?Segítsetek!
2011. jan. 16. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy átlag bulizós tini ribi vagy, és kb. 10 ezer másik ugyan ilyen van Magyarországon...
2011. jan. 16. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:
amúgy.16 vagyok:)
2011. jan. 16. 18:34
 3/6 A kérdező kommentje:
értelmes kommenteket szeretnék...
2011. jan. 16. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
hát szerintem úgy vehette, hogy egyszer-kétszer kavarni jó, aztán valahogy a talizás során nem jöttél be neki..sok oka lehet.Kérdezd meg haverjaitól
2011. jan. 16. 18:52
 5/6 SkiZoé válasza:
Ezen ne akadj meg, valami nem klappolt? és??? 16 éves vagy, nem ő volt az aki... legyél okos ügyes nagy kislány, suhanj el a dolog felett, és meg fogja enni a fene, hogy nem érdekel a dolog. DE azért nem kell rögtön a következő virágra reppenni! :D
2011. jan. 16. 18:58
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.de közben meg felhívott:|
2011. jan. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!