Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jóképű, fiatal férfi vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű, fiatal férfi vagyok. Lassan 2 éve teljesen egyedül. Hová tűntek a normális lányok?

Figyelt kérdés
Eljárok szórakozni, ismerkedéssel soha nem voltak gondjaim. MAjd 4 évet töltöttem a volt barátnőmmel, azóta valahogy megváltoztak a dolgok. Ötlet, tanács? Hol lehet manapság ismerkedni, értelmes, gondolkodó, emberi lányokat/nőket találni? "Egy igazi csavargó 23F"
2011. jan. 17. 20:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Pedig ahhoz, h legyen egy igazán mély és rendes kapcsolatod türelem kell és kitartás.Tenni kell érte, nem csak úgy várni.Mondjuk én beszélek, aki ugyancsak nem talál párt magának, mert csak várok a sültekre.Viszont, ha komolyabb lányt keresel ne hangoztasd h már kevés a türelmed megvárni őket, mert az nem pont a legjobb ajánlólevél...

19L

2011. jan. 17. 21:53
 12/20 anonim ***** válasza:

Normális férfiakból is kevés van igazából. De ez egy elég szép oda-vissza dolog.

Speciel én is az a fajta vagyok, aki nem nagyon ér rá bulizni, eljárkálni ilyenkor, tanulok, mint a güzü, ha meg ennek vége, inkább a kis baráti társaságommal vagyok. Régebben többet buliztam, de most már bővel elég, ha heti 1-2 estét töltök a közeli barátaimmal vizipipázva, filmezve, forralt borozva...stb. A harsány bulik ahol tömegnyomor van és alig kap az ember levegőt már nem túl vonzóak számomra.

Így tény, hogy nehéz rátalálni arra, akire az ember szeretne, de ki tudja mit hoz a holnap?

No és azt ki tudja, hogy kinek mi a normális. =)

2011. jan. 17. 22:14
 13/20 anonim ***** válasza:

Buliban is lehetne normális csajt találni... pl a barátnőimmel elég gyakran járunk szórakozni, mégsem kurvul egyikünk sem, csakhát valahol ki kell ereszteni a fáradt gőzt. Egyébként az egyetem is jó hely rá szerintem, ha esetleg oda járnál. :D Vagy járj el sportolni, táncolni, ilyen helyeken könnyű ismerkedni. Tény, hogy buliban meg utcán a legnehezebb ismerkedni... valami jobb helyet kellene keresned. Ha tetszik valaki, akkor meg nyugodtan írj rá facebookon vagy ilyesmi... a barátommal is így volt, úgy, hogy látásból ismertük egymást. De tudod, szokták mondani, hogy akkor jön, amikor legkevésbé számítanál rá. :)

19/L

2011. jan. 17. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonlóan vagyok mint Te, csak én a fiúkkal. Sokat tanulok, szabadidőmben pedig szinte csak a barátaimmal mozdulok ki, kivéve ha csak nem a sarki kisboltba megyek át kenyérért. Amikor pedig a barátaimmal vagyok nem párkeresési szándékkal megyek el otthonról. A bulik pedig nem az én stílusom. Voltam néhányszor és valószínűleg még megyek is persze de el sem tudom képzelni, hogy valakit ott "szedjek össze".

Amivel én még próbálkoztam az a Hot Dog. Ott két rendes fiúval összefutottam és hosszas levelezgetés után találkozgattunk is. Bár tény, hogy nem jöttünk végül össze de ez bonyolult történet:S Ősszel ingyenes társkeresővel is próbálkoztam-ugyanis én is félek tőle, hogy "elmegy" a fiatalságom- de az igazat megvallva csalódtam benne. Első ránézésre vannak rendes emberek, jó arcok...de a többségük már jócskán megkeseredett és szinte mindenkinek van valamilyen lelki "defektje".

Szóval nem könnyű. Én most úgy vagyok vele, hogy tanulok, barátokkal vagyok és ha úgy alakul megpróbálok egy kapcsolatot. De azt hiszem nem szabad erőltetni, keresni, mert az valahogy természet ellenes. Mostanában még a táncház gondolata is foglalkoztat.

L/19

2011. jan. 17. 22:39
 15/20 A kérdező kommentje:

Először is nem gondoltam volna, hogy ennyien hozzászóltok, meglepődtem. Köszönöm nektek, az meg külön öröm, hogy ennyi hölgyemény érdeklődését felkeltette a kis "irományom" :).

Nem tudom itt hogy szokás, csetbe sem akarok átmenni, de azért írnék még pár sort, úgy általában a hozzászólásaitokhoz.

Szerintem ott a bibi /úgy általában/, hogy ha vmit nagyon akarunk akkor egy idő után erőltetjük és izomszaga lesz hamar. Azt hiszem, hogy azok a lányok, akik tényleg értékesek /számomra legalább is/ már csalódtak eleget, hogy zárkózottak legyenek és mindegy hogy könyvtár, szórakozóhely, oskola, buszmegálló, rakéta kilövő állomás vagy a Jupiter a helyszín, nem hajlandóak beszélgetni, mert ha egy fiú odamegy hozzájuk akkor az első az, hogy ez lyukra játszik. A társkeresős téma nem vonz, megalázónak tartom és végső megoldásnak, talán ezért is van annyi megkeseredett arc arrafelé, feladták. A bulik meg olyanok, hogy volt már elég belőlük, nem érdekel, csak elmegyek, mert "itt a hétvége és nincs kivel otthon pocolni meg romantikázni, hát akkor menjünk vmerre". Odaérve rájövök, hogy szar az egész, tehát vagy hazamegyek vagy másik megoldásként ivászat unaloműzőnek :) . Aztán ha megtetszik valaki, akkor "najó megpróbálom" effektus, aminek általában bukta a vége, mer pasija van/unalmas/részeg/prostituált/nyélből pattint/egy estére vállalkozik csak. Egy idő után beleszürkülsz aztán nézel ki a fejedből és vársz :). Nem születtem nőnek, de szerintem tudjátok miről beszélek, hiszen végső soron csak egy vaginával és mellel van több rajtatok meg egy pénisszel kevesebb, de a kudarcok ugyan azok. A defektes emberekről meg annyi, hogy szerintem mindenki kicsit defektes, sérült, ezért van egy párod vagy keresed, hogy mellette kevésbé zavarjanak a hibáid, és valaki így fogadjon el, esetleg lépésről lépésre megpróbálja orvosolni.

Asszem kicsit bőre vettem a lét, azért remélem valaki elolvassa és közben nem hal szörnyet unalmában /nem akarok felelős lenni egyetlen fiatal halálában sem/, szóval ha úgy érzi valaki, hogy megcsapta az unalom halálos szele és szeretne csak úgy beszélgetni, ismeretlenül, az internet áll arca mögé bújva akkor itt egy msn cím: reklamcim00@freemail.hu :)

2011. jan. 17. 23:54
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha 2 éve egyedül vagy, akkor nem lehetsz jóképű.
2011. jan. 18. 08:19
 17/20 anonim ***** válasza:
....ismerek pár ilyen rendes lányt , csak egy van közülük aki normális életet él a többiek most akarják pótolni amit kihagytak ,mondhatom elég szánalmas egy harminc körüli alkesz nő , ezzel nem azt akarom mondani hogy át kell menni gátlástalan ribancba , de éljetek kicsit a mának....fiukra ugyanez.....
2012. febr. 7. 19:52
 18/20 anonim válasza:
Sikerult megtalalni a szamodra normalis lanyt "igazi csavargo"?
2014. jún. 4. 14:31
 19/20 anonim válasza:
Tumblr vagy Instagramm.
2015. aug. 31. 09:02
 20/20 Kistál_és_a_bor ***** válasza:

A Kérdés így hangzik helyesen sztem:

"Hová tűntek a normális lányok a fejemből?"

2021. márc. 15. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!