Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön egy ilyen pasi?
Külsőleg rosszfius, kigyurt , kb.183cm/120kg ,elég fullosan kitetovalt/pl.karok válltol kézfejig full/.szeret uzletelgetni ,talan illegalis dolgokban is benne van.Tény hogy van penze es egy jo autoja.Viszont kulseje ellenére elég békeszerető, nem bunkó ,és imádja a baratnőjét,jol banik vele ,hűséges hozzá.Szoval a nőkkel nem aza tipikus rosszfiu ,aki csak kihasznalja őket,viszont életmódjában,kulsejében rosszfius.Ja ,és 24 éves.
Bejön nektek az ilyen pasi??? mert nekem nagyon ,de nemhiszem hogy az ilyenből sok van.Aki igy nez ki ,ilyen életet él ,az tobbnyire bunko,beképzelt es kihasznalja a nőket.Nagyon irigylem a baratnőjét.
Háát nekem nem...:S Mert fontos számomra hogy egy férfi tisztességes legyen, meg józan életű.
19/l
amúgy meg az a tipikus kis piti álgengszter
amúgy meg nem vagyok lány, de mind1 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!