Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti hogyan becézitek a pasitokat/párotokat/férjeteket?
Mikor veszekszünk "Méregzsákom"-nak hivom, néha "Agybajosnak"-pusztán szeretetből, édesen...
Amúgy néha szólitom "Édesem"-nek is, de inkább nem megyünk át nyálasba, marad a keresztnév:)
Aranyosak.
Második válaszolónak: Gratulálok, sok boldogságot és egézséget !!! :)
nyusza, cicu, maci, de mások előtt a keresztnevén :P
27/L
Hihi, bocsi, nekem erről egy vicc jutott az eszembe, ha nem bánjátok.... köszi!
Szóva, anyuka nyúlhúst készít ebédre, asztalhoz ül a család.
A 7 éves kisfiú és az 5 éves kislány gyanakodva piszkálják az ételt, valahogy más íze van.
Meg is kérdezi a kisfiú: anya, ez milyen husi?
Anyuka és apuka összenéz, nem nagyon akarják elárulni a gyerekeknek, merthát bizonyára sajnálnák szegény nyuszikát.
Apuka összeszedi magát, majd azt mondja: kisfiam, ez olyan állatnak a husikája, aminek anyuci is szokott engem hívni.
Erre a kislány odasúgja a bátyjának: jujj, meg ne edd, ez egy f#@sz!
:)
Na, viccet félre téve: én a volt férjemet apának hívtam, a gyerekek miatt, a mostani páromat: édesem, drágám, tündérkirályfim, szexisten (hmmm. pedig még nem is történt meg konkrétan a dolog, még csak "beszéltünk" róla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!