Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után feküdtél le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után feküdtél le a pároddal? Mennyi a maximum idő, amennyit egy férfi várni képes egy nőre?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 10:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hát én csak attól félek,ha túl sokat váratom,akkor más után fog nézni.Tudom én,ha szeret,akkor bármeddig képes várni bla-bla..de azért mindennek van egy határa.Viszont túl könnyen se szeretném odaadni magam.

Ami az orált illeti és kézimunkát,ennyi erővel már simán szexelhetnétek is szerintem:)

2011. jan. 16. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
xd erre inkább nem írok semmit. am hány éves vagy? jah meg am az nem attól függ h szeret-e h mennyit képes és hajlandó várni hanem hogy hogy áll a sex-hez, van aki 1 hét alatt megbolondul ha nincs kielégítve és van aki meg nem foglalkozik ienekkel. most azzon gondolkozz el h meik a jobb?
2011. jan. 16. 12:35
 13/17 A kérdező kommentje:
19 vagyok.Egy hete vagyunk együtt és tegnap már alig bírtunk magunkkal:D Azt hiszem,várok még kb. 2 hetet.
2011. jan. 16. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Majdnem fél éve "várok", és fogok még többet is, amennyire szükség van. Kicsit lassúak vagyunk, de nem baj, mert nem külső nyomásra, hanem magunktól, és nekünk ez így tökéletesen megfelel, hogy szépen végigjárjuk az utat odáig, pláne, hogy mindkettőnknek első lenne. Nem a szex a lényeg, anélkül is boldogok vagyunk.

Én 19, ő 21.

2011. jan. 16. 13:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem az számít, hogy mennyi időt vártok az első szeretkezés előtt, attól nem lesz tartósabb a kapcsolatotok. Persze fontosnak tartom, hogy megismerjük egymást és az ember érezze azt, hogy a másik komolyan veszi. Én csak saját magamból tudok kiindulni. 17 voltam, mikor lefeküdtem az első barátommal másfél hónap eltelte után. Persze nagyon sokat találkoztunk és kiismertem annyira, hogy éreztem nem csak arra kellek. Be is igazolódott, 5 évig tartott a kapcsolatunk:) Szerintem nem is érdemes túlmisztifikálni az egészet, persze az ember válogassa meg, hogy kivel és szerelemből tegye meg...és szerintem igenis fontos a szex egy kapcsolatban:)

24/L

2011. jan. 16. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Amúgy nem lehet így általánosítani, hogy mennyit "képes" várni egy férfi... képes akármennyit (szexhiányban nem szokás meghalni), kérdés hogy mennyit AKAR. Ez pedig azon múlik, hogy mennyire akarja a kapcsolatot. (A kapcsolatot, nem a szexet.)

Van férfi, aki "képes" házasságig várni, éveket, hiszen vannak még ilyen házaspárok, bár tény hogy egyre ritkább.

Van aki (mint a mi kapcsolatunk esetén is) simán vár hónapokat, akár fél évet is, és közben egyszer sem "fenyegetőzik" hogy szakít...

Van aki pedig nem akar sokat várni, ezt megmondja a lánynak, aki vagy belemegy és a tervezettnél korábban elveszti (sajnos nagyon sokan vannak, tinik is), vagy pedig ragaszkodik az elveihez, és a fiú szakít. De aki ilyenért szakít, azzal szerintem amúgy sem érné meg kapcsolatban maradni...

Azt akartam ezzel kihozni, hogy mi itt azt nem tudjuk megmondani, hogy a te barátod mennyit vár rád, mert nagyon különböző ez mindenkinél. De ha nyomulós annak ellenére is, hogy te megmondod neki hogy még egy darabig nem szeretnél lefeküdni, akkor elég valószínű, hogy inkább a szex kell neki mint a hosszútávú kapcsolat...

2011. jan. 16. 15:11
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

Úgy beszéltek, mintha egy nőnek nem lenne jó a szex és csak a szükséges rossz lenne...

Két hét aztán oké, ha utána ott hagy d.ugtatok egy jót, ha veled marad, akkor meg annál jobb, nem kell kiéhezve zsonganotok egymás mellett. nem értem én ezt, pedig nő vagyok, sose szendéskedtem és várattam akárkit is. Nem látok át ezen. Még a szüzességem elvesztésekor is két hét után azt mondtam rendben, mehet... nem haltam bele, pedig rá egy hónapra elhagyott...

2011. jan. 24. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!