Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párotok eljár külön bulizni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párotok eljár külön bulizni? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
Igazán nem az a problémám,hogy eljár,mert nyilván neki is kell néha,hogy a haverokkal bulizzon. Viszont ami érdekes,hogy eddig nem nagyon érdekelték a bulik,annyi volt neki a szórakozás,hogy elment a haverokkal a helyi presszóba,vagy pizzériába ettek,ittak,jókat röhögtek,és kész,gyakran mondta is,hogy őt nem érdekli a disco. Ősszel egyszer csak rákérdezett,hogy szerintem elmenjen e a haverokkal discoba,mert hívták,mondtam,hogy persze,hiszen 3 éve együtt vagyunk,és nem igazán ment velük ez idő alatt,gondoltam csak szórakozzon nyugodtan. Viszont most már ott tartunk,hogy 5. hete jár egy huzamban,már most kijelentette,hogy jövő héten is megy,és kezd zavarni. Én fogom fel rosszul? Ti,hogy vagytok ezzel?
2011. jan. 15. 23:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Csak netilsd meg neki,hogy kikapcsolódhasson,mert még jobban menekülni fog otthonról...
2011. jan. 15. 23:43
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért nem mész vele,velük,vagy te is menj el néha csajos estre a barátnőiddel...Nem kell ám otthon savanyodni,aztán sárkánykodni...Mi járunk külön is meg együtt is...Kérdezd meg leközelebb,hogy te is mehetsz e?Ha nem akarja hogy menj az már gáz...
2011. jan. 15. 23:46
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem járunk egymás nélkül bulizni, így elég jól viselem. Beszéljetek róla!
2011. jan. 15. 23:53
 14/30 anonim ***** válasza:
el, rosszul
2011. jan. 15. 23:56
 15/30 A kérdező kommentje:
Én is eljárok barátnőzni,és eszem ágában sincs megtiltani neki,hogy ő is eljárjon,csak ezt a nagy "disco lázt" most furcsállom. Táncolni nem tud,és nem is szeret,szóval nem tudom mit csinál ott :). Én a rock zenét szeretem,koncertekre szoktunk a csajokkal járni,én még discoba be nem tettem a lábam,kivéve mikor ott dolgoztam. Ő meg ezt nem szereti,van ilyen.
2011. jan. 15. 23:56
 16/30 anonim ***** válasza:

Persze el kell járni néha külön is,nade minden hétvégén?

Én a helyedben kezdenék gyanakodni.

2011. jan. 16. 00:04
 17/30 A kérdező kommentje:
Pontosan attól tartok! :(
2011. jan. 16. 00:06
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

mi kb mindig külön járunk, de nem bulizni, hanem csak iszogatni, dumálni, netán kocsmai sportokat űzni (darts, billiárd, csocsó, tántorgás :D )

nos, ez azért alakult így, mert bár nincs az égvilágon semmi bajom a haverjaival, csak nekem ők unalmasak, nincs olyan témájuk, ami engem annyira érdekelne, hogy elszopkodjak miatta Újpestig. :D a párom elvan velük, szíve joga.

amikor én megyek a barátnőimmel, akkor meg olyan téma van, amihez ő nem tudna hozzászólni, őt sem érdeklik a mi beszédtémáink (ami nem a hüvelygomba és társai, hanem inkább szakmai, társadalmi témák)

szóval egyikünket se zavarja a másikunk külön útjai, havi 1x kb együtt elmegyünk egy nagyobb társasággal kocsmázni.

a klasszikus bulik valahogy nem vonzanak.

2011. jan. 16. 00:10
 19/30 A kérdező kommentje:
A tántorgás mint kocsmai sport tetszik! :) Én sem szeretem a klasszikus bulikat,én ezért nem tartok vele,megőrülnék attól a zenétől,meg a sok idiótától. A havi egy külön bulizással nagyon meg lennék elégedve!!
2011. jan. 16. 00:14
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

10 éve vagyunk együtt. mióta megvan a babánk én nem járok el bulizni, ő viszont megy havonta. nincs kire hagyni a gyerekünket pedig mennék szívesen. sokszor felajánlotta, hogy vigyáz a gyerekre de én vele szeretnék...

nálunk is az van, hogy haverokkal beülnek valahova szórakozni. nálam a disco már nem fér bele. egyszer akart menni (nélkülem) de mondtam, hogy nekem az meredek és tiszteletben tartotta, nem ment el. viszont hetente 1x-2x olyan is van, hogy meló után a munkatársakkal még megiszik egy sört, ilyenekért nem szólok, nem is nagyon beszélünk róla, így talán nem vagyok annyira házisárkány :)

helyedben mondanám neki, hogy menjél csak szívem, megyek én is jövőhéten :D ha nem visz el, valami nem stimmel :S

2011. jan. 16. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!