Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párotok eljár külön bulizni? Hogy viselitek?
Persze el kell járni néha külön is,nade minden hétvégén?
Én a helyedben kezdenék gyanakodni.
mi kb mindig külön járunk, de nem bulizni, hanem csak iszogatni, dumálni, netán kocsmai sportokat űzni (darts, billiárd, csocsó, tántorgás :D )
nos, ez azért alakult így, mert bár nincs az égvilágon semmi bajom a haverjaival, csak nekem ők unalmasak, nincs olyan témájuk, ami engem annyira érdekelne, hogy elszopkodjak miatta Újpestig. :D a párom elvan velük, szíve joga.
amikor én megyek a barátnőimmel, akkor meg olyan téma van, amihez ő nem tudna hozzászólni, őt sem érdeklik a mi beszédtémáink (ami nem a hüvelygomba és társai, hanem inkább szakmai, társadalmi témák)
szóval egyikünket se zavarja a másikunk külön útjai, havi 1x kb együtt elmegyünk egy nagyobb társasággal kocsmázni.
a klasszikus bulik valahogy nem vonzanak.
10 éve vagyunk együtt. mióta megvan a babánk én nem járok el bulizni, ő viszont megy havonta. nincs kire hagyni a gyerekünket pedig mennék szívesen. sokszor felajánlotta, hogy vigyáz a gyerekre de én vele szeretnék...
nálunk is az van, hogy haverokkal beülnek valahova szórakozni. nálam a disco már nem fér bele. egyszer akart menni (nélkülem) de mondtam, hogy nekem az meredek és tiszteletben tartotta, nem ment el. viszont hetente 1x-2x olyan is van, hogy meló után a munkatársakkal még megiszik egy sört, ilyenekért nem szólok, nem is nagyon beszélünk róla, így talán nem vagyok annyira házisárkány :)
helyedben mondanám neki, hogy menjél csak szívem, megyek én is jövőhéten :D ha nem visz el, valami nem stimmel :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!