Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány vagyok. Korai lenne még ha lenne barátom?
az összes barátnőmnek van... én próbálkoztam már, de valahogy nem jött össze, pedig már szeretném...
azért nem jött össze mert korai még? vagy csak mert béna vagyok? légyszi csak normális válaszokat...
Szerintem ne legyél birka. a lányok/fiúk nagy része egy birkacsoport tagja, aki követi az egyik barmot. Ha a barom leugrik a szikláról, a többi birka szintén megteszi, mert a barom is ezt csinálta, és ez jó, meg vicces, meg menő, csak azért, mert a legismertebb is megtette. :)
Szerintem légy önmagad, és ha tényleg szeretnéd, akkor kezdj el ismerkedni.
Jajj, ugyan már.. Miért lenne baj, ha 15 évesen pasija van? De most komolyan.. Egy párkapcsolat nagyon jó dolog. Azt sem igazán értem, hogy ha esetleg szexre kerülne sor, mondjuk 14 évesen, miért akadtok ki.. Végülis az ő dolga. Jó, igaz, de ha védekeznek normálisan, tényleg nem hinném hogy baj lenne. Ha meg annyi eszük van, hogy nem védekeznek, tényleg nem kellett volna. De azért még a mai fiatalság körében is akadnak olyanok, akik eléggé érettek, úgyhogy nem kell általánosítani. Annyira elszomorító ez az egész..
Kérdező: Nem korai ha van barátod, valószínűleg csak azért nem jött össze, mert bátortalan vagy, vagy csak simán nem találtad még meg az igazit. Én is így voltam... Nyáron pedig belefutottam a szerelmembe. ;)
Miért te nem általánosítol?:O bagoly mondja verébnek:D
A te szemszögedből is olyan mint a másikból te kretén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!