Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám "leküzdeni" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám "leküzdeni" a féltékenységemet és bizalmatlanságomat a párom miatt?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk már, de még most is nagyon féltékeny vagyok. Össze is vesztünk már e miatt párszor,(bár amikor rámjön a féltékenység akkor inkább azt TAGADOM, hogy NE LÁSSA rajtam) de én úgy gondolom hogy a féltékenységem akkor alakult ki, amikor a kapcsolatunk elején sok olyan dologot tett amit soha nem fogok elfelejteni neki. (pl 1 hónap után megkérdezte hogy szeretem-e eléggé vagy mit gondolok mi lesz a kettőnk kapcsolatából, komoly lesz-e (nem a szexre gonolok) mert ha nem akkor ő visszamenni az előző barátnőjéhez) Erre ő már nem is emlékszik. Ez több mint 4 éve volt. Ez nekem akkor nagyon nagy sérelem volt.

Még most is nézegetem a telefonját, olyan is előfordult már hogy egy szám, akivel sokszor beszélt és nem volt név írva hozzá felhívtam én és megkérdeztem hogy kivel beszélek. Az e-maileket is meg szoktam nézi és hasonlóan kíváncsiskodok mindenben.

ŐSZINTÉN megmondom, hogy szeretnék ezen túllépni, mert a saját életemet könnyíteném meg! Segíts! Mit tegyek???

2011. jan. 15. 20:59
 1/2 anonim ***** válasza:
69%

Tudod, ez az egész féltékenység dolog kétélű penge. Nem csak abban nem bízol hogy hűséges tud maradni .. nem. Saját magadban nem bízol, saját magadat vonod kétségbe minden alkalommal mikor odaadod magad a féltékenységnek, hogy nem vagy képes megtartani a férfit, nem adsz meg neki mindent stb.

Tehát a féltékenység leküzdésére az első lépés az önbizalom növelése!

2011. jan. 15. 21:03
 2/2 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok

durva dolgokat is ccsináltam

felhivtam a számot, meg láttam mikor barátom nálam laudt, h akkor éjszakai időpont volt a hívott számok listáján

de nem vettem észre h akkor hívták volna, vagy felvette volna

a lényeg h hivottak közt is ott volt meg nem fogadottk özt

tehát oda vissza hívták egymást, csak más időpontban

és nemtom h éjjel hogy lehetett, mert zalai szám volt, ahol mi is lakunk, de a nő azt mondta hogy éjjel biztos nem hívta őket senki, meg ők sem másokat, főleg nem mobilt

szal nem tudom, vezetékes szám volt, és nem volt elmentve a páérom telefonjába

a nő azt sem ondta h lenne e lányuk vagy fiúk aki éjjel használta volna

a számot meg nemtom lekérdezni, de töröltem a párom híváslistájából a számot, és leőtte le is tiltottam h ne tudja az a szám hívni

soha snekit, még a haverjait se szokta éjszaka hívni

2011. jan. 17. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!