Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám "leküzdeni" a féltékenységemet és bizalmatlanságomat a párom miatt?
Régóta együtt vagyunk már, de még most is nagyon féltékeny vagyok. Össze is vesztünk már e miatt párszor,(bár amikor rámjön a féltékenység akkor inkább azt TAGADOM, hogy NE LÁSSA rajtam) de én úgy gondolom hogy a féltékenységem akkor alakult ki, amikor a kapcsolatunk elején sok olyan dologot tett amit soha nem fogok elfelejteni neki. (pl 1 hónap után megkérdezte hogy szeretem-e eléggé vagy mit gondolok mi lesz a kettőnk kapcsolatából, komoly lesz-e (nem a szexre gonolok) mert ha nem akkor ő visszamenni az előző barátnőjéhez) Erre ő már nem is emlékszik. Ez több mint 4 éve volt. Ez nekem akkor nagyon nagy sérelem volt.
Még most is nézegetem a telefonját, olyan is előfordult már hogy egy szám, akivel sokszor beszélt és nem volt név írva hozzá felhívtam én és megkérdeztem hogy kivel beszélek. Az e-maileket is meg szoktam nézi és hasonlóan kíváncsiskodok mindenben.
ŐSZINTÉN megmondom, hogy szeretnék ezen túllépni, mert a saját életemet könnyíteném meg! Segíts! Mit tegyek???
Tudod, ez az egész féltékenység dolog kétélű penge. Nem csak abban nem bízol hogy hűséges tud maradni .. nem. Saját magadban nem bízol, saját magadat vonod kétségbe minden alkalommal mikor odaadod magad a féltékenységnek, hogy nem vagy képes megtartani a férfit, nem adsz meg neki mindent stb.
Tehát a féltékenység leküzdésére az első lépés az önbizalom növelése!
én is ilyen vagyok
durva dolgokat is ccsináltam
felhivtam a számot, meg láttam mikor barátom nálam laudt, h akkor éjszakai időpont volt a hívott számok listáján
de nem vettem észre h akkor hívták volna, vagy felvette volna
a lényeg h hivottak közt is ott volt meg nem fogadottk özt
tehát oda vissza hívták egymást, csak más időpontban
és nemtom h éjjel hogy lehetett, mert zalai szám volt, ahol mi is lakunk, de a nő azt mondta hogy éjjel biztos nem hívta őket senki, meg ők sem másokat, főleg nem mobilt
szal nem tudom, vezetékes szám volt, és nem volt elmentve a páérom telefonjába
a nő azt sem ondta h lenne e lányuk vagy fiúk aki éjjel használta volna
a számot meg nemtom lekérdezni, de töröltem a párom híváslistájából a számot, és leőtte le is tiltottam h ne tudja az a szám hívni
soha snekit, még a haverjait se szokta éjszaka hívni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!