Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 hetesek vagyunk. Lefeküdtünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hetesek vagyunk. Lefeküdtünk már. Szeretem. Ő is. Miért nem szólt?

Figyelt kérdés
bejött a haverjával az egyik bnömhöz.. a barátnőm a barátom barátjával jár. de nem szólt nekem hogy bejön és msn-en nagy lazán írt.. miért nem szolt? vagyhívott fel? v mondta volna msn-en h eljöjjön e értem. azt mondta akar velem ma találkozni, viszont nem mehettem volna ma el nagy valoszínüséggel. ettől függetlenül szolhatott volna nem? vagy én reagálom tul?
2009. febr. 1. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

1. Alig lehetett érteni hogy mit írsz

2. Az alapján a kicsi alapján amit megértettem szerintem te reagáltad túl. Egy kapcsolat nem arról szól hogy minden egyes dologról be kell jelenteni neked vagy mindenre engedélyt kell kérni

2009. febr. 1. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
IGEN, túlreagáltad, főleg hogy azt a zagyvaságot, amit írtál alig lehet érteni. Amit én értettem belőle, nem túl jelentős, hogy szól-e vagy sem.
2009. febr. 1. 20:10
 3/4 anonim válasza:
60%

tényleg elég zavarosan fogalmaztál.

mi van akkor, ha csak meg akart lepni ?

2009. febr. 1. 21:05
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem meg kicsit gáz. Én értettem mit írtál. Azt, hogy te meg a barátnőd laktok 1 városban, a fiúk egy másikban. Te+a PAsid, meg a bnőd+a barátod haverja vagytok 1-1 pár. És a fiuk átmnetek a ti városotokba a bnődhöz, neked meg nem szóltak. (ha jól értettem).

Szerintem mindenképp beszéld meg vele, hogy jól esett volna, ha eljönnek érted is, és 4esbe találkoztok. Szakítani azért nem kell érte, csak elmondani, hogy megbántott. Meg fogja érteni, persze csak ha tényleg szeret.

2009. febr. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!