Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor csókolóztatok először? A korodat és a nemedet is írd le, légyszi*
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 19:26
21/46 anonim válasza:
13 evesen es tok jo volt...
15/L
22/46 anonim válasza:
13 éves voltam, de kész borzalom volt...egy olyannal akit nem is szeretek :S:S Aztán 14 voltam amikor egy olyannal akivel jártam....
14L
26/46 anonim válasza:
12,5 voltam. Én azt hittem, h ennél nagyobb dolog, de jó volt :D AZóta sem csináltam. :( :S
18/L
29/46 anonim válasza:
14 évesen. És a sráccal most kezdtünk járni:) 18L
30/46 szipike75 válasza:
14 évesen... a fiu 17 volt...szerelmes voltam.....de mikor bedugta a nyelvét a srác a számba undorító nyálas volt :)
most 36 (L) vagyok 3 gyermek annya szerelmes és nem zavar a nyál :))))) sőőőőőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!