Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hangoztatják a nők, hogy a külső nem fontos, amikor ez nem igaz?
Mindenkinek számít a külső! Senki soha nem mondta hogy nem számít a külső!
A hangsúly viszont azon van hogy ki számára _melyik_ fontosabb, a külső, vagy a belső!
A korodbeliek többségének még számít, de 25 felett már inkább az, hogy igényes legyen az illető, de minket általában már az "agyunkon" keresztül lehet megfogni.
29/N
mármint, hogy a szemüveg miatt lennél hátrányos helyzetben? nem hinném.
határozott kiállás, kisugárzás, magabiztosság. figyeld az embereket, figyeld, mások hogy csinálják abban a közegben, ahol te mozogsz.
az nem baj ha szemüveges vagy például nekem sok barátom van aki szemüveges és nagyon édi
sztem számit a külső de az is nagyon számít h ne legyél bunkó és barátkozz a lányokkal
ha tetszik neked valaki akor kérdezd meg h akar e veled moziba menni stb..
15/L
Nekem a külső egyáltalán nem számít!
Annyi,hogy legyen ápolt.
Velem már sokszor megesett,hogy olyan fiú tetszett nekem,akitől mindenkinek felfordult a gyomra...
Sőt,volt olyan korszakom,hogy kifejezetten a "csúnya fiúkat" találtam vonzónak.
Mivel én elég jól nézek ki,erről a "szépfiúk" próbáltak leszoktatni...:P
Nem sikerült,nekem a belső sokkal fontosabb! :D
16/L
16 éves lány vagyok, és elmesélem az én történetemet. :)
Páromat 1 éve ismerem. Jól emlékszem az első találkozásra... Vártam az Interspar előtt; kicsit késett, de semmi gond. Fürkésztem az emberek arcát, hogy vajon melyik lehet Ő. Aztán megjelent a zebránál. És hogy milyen érzést keltett bennem a külsője? Szó szerint egy JézusMárjám-át. :) Gondoltam magamban egy pár órát elleszünk, és úgyis mehetek haza. Rendben. Köszöntünk, kért egy puszit (már ez aranyos volt tőle), majd sétáltunk, és beszélgettünk. Nagyon tetszett, hogy ennyi mindenről kifejtette a véleményét, hogy mindig volt téma, hogy nagyon nyitott volt, és már az első alkalommal mesélt a barátairól,élményeiről, és felőlem is érdeklődött. És ami még tetszett benne, hogy lehetett vele nevetni, viccelődni. A végén már úgy voltam, hogy kár, hogy el kell búcsúzni... Másnap össze jöttünk, és azóta boldogítjuk egymást. Ahogy beleszerettem önmagába, úgy beleszerettem a külsejébe is. :) Szóval, én megtanultam azt, hogy a külső leginkább a flörtöléseknél, egy kis szemezgetős kalandnál számít igazán. :) A belső meg egy komoly párkapcsolatban (legyen szó barátságról, szerelemről. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!