Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudom rávenni a lányt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom rávenni a lányt, hogy járjon velem?

Figyelt kérdés

Én fiú vagyok ő pedig lány,egy kicsit félős és szégyenlős de ő is nagyon szerelemes belém s én is,hogy tudom rávenni,hogy járjunk?Rákérdeztem már de azt mondta "nem tom"és,hogy még eldönti de tudom,hogy sose fogja mert nem tudja eldönteni. Én lépjek,vagy mi legyen???(kicsit én is félős vok)

Kérlek segítsetek nekem!!

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2011. jan. 15. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:

először is hány éves vagy ?:D nem lehetsz túl sok tehát ezt el lőni : Én fiú vagyok ő pedig lány :D gz XD

am sehogy :D majd elválik ha annyira nyúl akkor úgyse fogja kibökni kapd le oszt joccakát :D ha nem akad ki naon akk nyert ügyed van XD

19F

2011. jan. 15. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:

Ó irigyellek, ha neked tetszik, te pedig neki, akkor kb csak annyit kéne csinálnotok, hogy beszélgettek, meg elhívod sétálni/moziba/színházba/karneválra/piknikre/kirándulásra/strandra/fagyizni/...

Sok hely van, hívd el, kerüljetek közel egymáshoz.

(A strandot, fagyit nem pont télre javasoltam, csak hogy mondjak valamit melegebb évszakokra is)

2011. jan. 15. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

"Én fiú vagyok ő pedig lány "

HAllod :D ezt a mai világban már hozzá kell tenni viccen kívül :D, úgyhogy teljesen igaza van :)

2011. jan. 15. 16:07
 4/10 anonim ***** válasza:

ebben van valami XD

19F

2011. jan. 15. 16:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó barátok vagyunk,tudunk egymásról mindent.Ha elviszem sétálni,hogy legyen utána?
2011. jan. 15. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Csókold meg :) Légy határozott.
2011. jan. 15. 16:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Biztos?
2011. jan. 15. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Vagy akár egy szájra puszi.
2011. jan. 15. 16:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi,jöhetnek még a tanácsok
2011. jan. 15. 16:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Msn, skype, facebook chat, valamelyiken beszélgessetek. Mosolyogj rá.
2011. jan. 15. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!