Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el a nagy "Ő"-t? Már több mint egy hónapja nem vagyunk együtt, mégis minden nap csak ő jár a fejemben.
13:33 vagyok
Uhh..hát ez nem jó:/
Nem tudom mert nekem is így volt a barátommal és egyszer összevesztünk és én megpróbáltam megállni hogy ne keressem és sikerült és ő egyből keresett mikor már látta hogy én nem fogom!
Egyáltalán szeretett ez a fiú téged?És ha szeretett akkor még szeret? Miért nem kérdezel rá nála??:O
Helyes, hidd el ez fizikailag is tud fájni, de ez csak ilyen "elvonási tünet". Amikor már nagyon fáj, előbb utóbb vége lesz, csak ne tápláld. Nekem egyszer volt olyan, hogy az utcán is elbőgtem magam, meg ilyenek, aztán felhívtam, hogy elmegyek hozzá...kigondoltam, hogy még egyszer együtt akarok lenni vele. Ő azt mondta menjek, ezzel ő is tudta, mire mond igent(szex). Amint ezt lejátszottam, abban a pillanatban az a hihetetlen erős érzés egycsapásra szertefoszlott. Nem akartam elhinni! Olyannyira, hogy lementem hozzá és le is feküdtünk, pedig már nem is akartam, csak két perce még szerelmes voltam, érted...
Hozzáteszem, egyik másik esetben sem úsztam meg ilyen könnyen.
(Az vagyok, aki az időt írta, 27/N)
Olvasd el még egyszer, amiket ide írtál. Aztán keress valakit, aki tud szeretni téged.
Szerintem hülyeség, hogy várni kell, míg teljesen elfelejtjük a régit. Ha jön egy új és az jó, akkor nem nemlétező régin kell ábrándozni, hanem örülni az újnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!