Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el a nagy "Ő"-t? Már több mint egy hónapja nem vagyunk együtt, mégis minden nap csak ő jár a fejemben.

Figyelt kérdés
Reménykedek, hogy kibékülünk, pedig tudom, hogy esély sincs rá. Hogy tudnám elfelejteni?
2011. jan. 15. 13:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Miért akarod elfelejteni? Inkább csak keress mást, az elsőre mindig emlékezni fogsz. Egyszerűen csak azt fogadd el, hogy már nem vagytok együtt és nem is leszetek soha. Az élet nem áll meg.
2011. jan. 15. 13:27
 2/15 anonim ***** válasza:
Az idő.
2011. jan. 15. 13:32
 3/15 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nincsen rá esély hogy megint együtt legyetek??..lehet hogy van nem szabad ilyen pesszimistának lenni:) Így nem tudunk segíteni hogy nem tudjuk az előzményeket..:/
2011. jan. 15. 13:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Nincs rá esély,mert ha szeretne keresne...Eltávolodtunk egymástól, azt mondta nem működik, ezért szakítottunk.:(
2011. jan. 15. 13:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Én kerestem,de ő egyszerse...:( Rákérdeztem, hogy van-e esély,hogy még kibéküljünk, azt mondta neki jobb így.
2011. jan. 15. 13:53
 6/15 anonim ***** válasza:

13:33 vagyok

Uhh..hát ez nem jó:/

Nem tudom mert nekem is így volt a barátommal és egyszer összevesztünk és én megpróbáltam megállni hogy ne keressem és sikerült és ő egyből keresett mikor már látta hogy én nem fogom!

Egyáltalán szeretett ez a fiú téged?És ha szeretett akkor még szeret? Miért nem kérdezel rá nála??:O

2011. jan. 15. 14:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írsz,ari vagy. Mikor szakítottunk azt mondta,hogy szeret,meg ez nem múlik el egyik napról a másikra.
2011. jan. 15. 14:08
 8/15 A kérdező kommentje:
A reményt kiakartam ölni magamból, mondtam neki,mondja hogy ne is reménykedjek. Azt mondta ő nem mond ilyet:( Félt kimondani szerintem,de ezzel csak reményt adott. Tehetetlen vok,de nem akarom mégjobban lejáratni magam, nem akarok könyörögni neki.:(
2011. jan. 15. 14:10
 9/15 anonim ***** válasza:

Helyes, hidd el ez fizikailag is tud fájni, de ez csak ilyen "elvonási tünet". Amikor már nagyon fáj, előbb utóbb vége lesz, csak ne tápláld. Nekem egyszer volt olyan, hogy az utcán is elbőgtem magam, meg ilyenek, aztán felhívtam, hogy elmegyek hozzá...kigondoltam, hogy még egyszer együtt akarok lenni vele. Ő azt mondta menjek, ezzel ő is tudta, mire mond igent(szex). Amint ezt lejátszottam, abban a pillanatban az a hihetetlen erős érzés egycsapásra szertefoszlott. Nem akartam elhinni! Olyannyira, hogy lementem hozzá és le is feküdtünk, pedig már nem is akartam, csak két perce még szerelmes voltam, érted...

Hozzáteszem, egyik másik esetben sem úsztam meg ilyen könnyen.

(Az vagyok, aki az időt írta, 27/N)

2011. jan. 15. 14:18
 10/15 anonim ***** válasza:

Olvasd el még egyszer, amiket ide írtál. Aztán keress valakit, aki tud szeretni téged.

Szerintem hülyeség, hogy várni kell, míg teljesen elfelejtjük a régit. Ha jön egy új és az jó, akkor nem nemlétező régin kell ábrándozni, hanem örülni az újnak.

2011. jan. 15. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!