Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagyott a barátom, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott a barátom, úgy érzem vége mindennek. Hogyan tovább? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sokszor voltam hasonló helyzetben, de mindig volt mivel vígasztalnom magam. Mindig erős voltam. Mindig tudtam, hogy nem ő volt az igazi, nem voltunk egy hullámhosszon, nem is igazán illettünk össze.

Most viszont úgy éreztem, hogy ő az akire mindig vártam, tökéletes volt. Olyan volt mintha a mennyországban lennék. Félek, hogy ilyet soha többet nem találok.

Ezzel a tudattal hogy lehet továbblépni?

2011. jan. 15. 10:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem értitek. Lehet, hogy ő nem szeretett akkor annyira viszont mint én.

De emberileg tökéletes volt számomra. Tudom, hogy nála jobbat soha nem fogok találni.

Ezzel a tudattal mi értelme tovább keresgélni?

2011. jan. 15. 10:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenekelőtt tudd meg, hogy mi az oka a szakításnak. A magyarázattal tartozik neked. Lehet, hogy az okot ismerve helyrehozható a dolog. Természetes az érzésed, hogy pótolhatatlan amit elvesztettél, de ez idővel enyhül. Hidd el, van még olyan srác akivel boldog lehetsz. Adj időt magadnak, és nem is olyan sokára ismét boldog leszel. De azért én szorítok, hogy rendbe hozzátok a kapcsitokat.
2011. jan. 15. 10:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Minek lovagolsz rajta? Csak töröd magad az egész ügyön fölöslegesen, baromság. Úgy érzed, hogy vége az életednek mert egy embertársad szakított veled? Hiába írtad ki a kérdést, senki nem tud neked segíteni, csak sajnáltatod magad. Mindenki túlesik az ilyenen, ha meg nem akkor meg már valószínűleg nem élnek, mert jajj mekkora világfájdalmuk volt, így hát öngyilkosok lettek. Na az már tényleg szánalmas, a leggyávább dolog az egész világon. Vígasztald azzal magad, hogy nem érdemelt meg téged, hallgass zenét, kapcsolódj ki. Az élet megy tovább.

Üdv.

2011. jan. 15. 11:33
 14/14 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Na és te kimutattad neki, hogy szereted?

Mert lehet az volt a baja, hogy nem érezte, ezért ott hagyott téged.

2011. jan. 15. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!