Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért változott meg ennyire?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért változott meg ennyire?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit szeretek, és ezt ő is tudja. Nyáron mindig együtt voltunk, de sajnos csak nyár végén vallottam be neki hogy mit érzek iránta.Akkor azt mondta hogy majd most nyáron térjek vissza a témára. 2008 nyarán nagyon jól elvoltunk, együtt buliztunk, felkért táncolni, elbeszélgetett velem, és sokat érdeklödött. Amikor megmondta neki azt mondta, hogy ha elöbb szoltam volna még nyár közepe felé akkor jártunk volna, mer igy az iskola miatt nem tudunk majd találkozni, meg nem lakunk közel egymáshoz.

Páran megtudták ezt a dolgot, és elkezdték ezzel nyaggatni hogy mi van kettönk között? Ebbe picit beleunt, mer amikor én kerültem szóba mindig elterelte, hogy most nem akar erről beszélni.

Most sajnos ott tartunk hogy a legjobb barátjával is összeveszett ( NEM miattam), hanem mert hétvégén mindig csak otthon ül, nem mozdul ki hanem a számitógép elött ül, és csak játszik, ha hivják buliba kitalál valami ürügyet, nem veszi fel a telefont, és sehogy sem lehet elérni.

Sokan mondják eá hogy lusta, makacs és önfejű, és 17 éves és nem volt még barátnője. Fél egy kapcsolatttól, lehet hogy azért mer nem volt tapasztalata...de akkor is...miért teszi ezt?? Csak otthon ül, és játszik, ez mitől lett??

2009. febr. 1. 15:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát erre elég sok magyarázat lehet.Lehet hogy most így jobban érzi magát ..kitudja..a férfielme örök rejtély marad a nők számára...sajnos..=[ sztem nem a félelemről van szó..talán azt gondollja hogy úgyse lenne jó..minek erőltesse magát..írj neki e-mailt..ha nem is válaszol..elolvasni biztos elolvassa..ha esetleg pontosan tudod hol lakik..utazz fel egy hétvégén hogy vele legyél..bulizzatok
2009. febr. 1. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!