Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Szakítsak vagy még egyszer tiszta lappal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyi a történetem, hogy valami nincs rendben a párommal.

Régebben összevesztünk egy dolgon nagyon csúnyán de kibékültünk, erre a telefonjában egy számomra ismeretlen számról volt egy sms, hogy "ha van bnőd miért keresel engem" szöveget találtam.

Nem szoktam kutatni a telefonjában, de kaptam egy emailt, egy ismeretlentől, hogy nézzem meg mert valamit csinál a hátam mögött.

Amikor leültem vele megbeszélni, hogy nem más csajokkal kéne megbeszélni a problémáinkat hanem egymással, erre azt mondta többször nem fordul elő bocsánatot kért.

Most megint volt egy veszekedésünk, és hát most én magamtól kiváncsiságból megnéztem a telefonját, gondoltam most biztos nem. Erre most olyanokat találtam az ismeretlen számról :"hogy csak le ne bukj és találkozhatunk sétálhatunk a tóparton".

Tegnap kérdőre vontam, hogy ez megint mi. egy szóval nem mondta h haragszik rám mert beleolvastam, de viszont védte azt a lányt, hogy ne őt bántsam mert nem ő tehet róla hanem a párom h megint ezt csinálta. Tegnap majdnem szakítottam vele, de gondoltam feldúltan nem akarok hülyeséget csinálni. De valami megváltozott részemről, nem tudok úgy ránézni mint régen, szeretni szeretem nagyon, de nem tudom mit tegyek.

Őszinte fiú, nem tagadta mit tett, még egy halvány szikra sem volt h hazudjon nekem, bevallotta, hogy igen volt ilyen de soha nem találkozott vele azóta mióta velem van és nem is történt semmi közöttük.

Milyen az ilyen lány aki tudja, hogy van bnője egy fiúnak és még teszi magát neki. írtam neki sms-t egyáltalán nem durvát, csak megkérdeztem mi volt köztük, de nem válaszolt.

Mit tegyek??

24/L

2011. jan. 14. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én csak annyit fűznék még hozzá, ha féltékeny vagy, akkor kimutatod a félelmedet attól, hogy elhagy ezáltal te csökkensz a szemében a másik lány meg nő.

ezzel óvatosan

szerintem mostanság magas lóról beszélj hozzá és ruházd fel magad önbizalommal, hogy a másik csaj eltörpüljön melletted és egy senki legyen a szemében hozzád képest

és igaz, hogy egy harmadik az egész életben sajnos mindig adatni fog. ezt mindig kezelni kell, irányítsd a párod magad felé, ne a csaj felé, azzal hogy a csajról beszélsz, nem magadról. ez nem jó taktika. mert ide az kell

2011. jan. 24. 18:00
 12/12 anonim válasza:
egy nagy darab sz'r az a g'ci hát akkor minek maradsz vele???? én
2011. jan. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!