Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Szakítsak vagy még egyszer tiszta lappal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Annyi a történetem, hogy valami nincs rendben a párommal.

Régebben összevesztünk egy dolgon nagyon csúnyán de kibékültünk, erre a telefonjában egy számomra ismeretlen számról volt egy sms, hogy "ha van bnőd miért keresel engem" szöveget találtam.

Nem szoktam kutatni a telefonjában, de kaptam egy emailt, egy ismeretlentől, hogy nézzem meg mert valamit csinál a hátam mögött.

Amikor leültem vele megbeszélni, hogy nem más csajokkal kéne megbeszélni a problémáinkat hanem egymással, erre azt mondta többször nem fordul elő bocsánatot kért.

Most megint volt egy veszekedésünk, és hát most én magamtól kiváncsiságból megnéztem a telefonját, gondoltam most biztos nem. Erre most olyanokat találtam az ismeretlen számról :"hogy csak le ne bukj és találkozhatunk sétálhatunk a tóparton".

Tegnap kérdőre vontam, hogy ez megint mi. egy szóval nem mondta h haragszik rám mert beleolvastam, de viszont védte azt a lányt, hogy ne őt bántsam mert nem ő tehet róla hanem a párom h megint ezt csinálta. Tegnap majdnem szakítottam vele, de gondoltam feldúltan nem akarok hülyeséget csinálni. De valami megváltozott részemről, nem tudok úgy ránézni mint régen, szeretni szeretem nagyon, de nem tudom mit tegyek.

Őszinte fiú, nem tagadta mit tett, még egy halvány szikra sem volt h hazudjon nekem, bevallotta, hogy igen volt ilyen de soha nem találkozott vele azóta mióta velem van és nem is történt semmi közöttük.

Milyen az ilyen lány aki tudja, hogy van bnője egy fiúnak és még teszi magát neki. írtam neki sms-t egyáltalán nem durvát, csak megkérdeztem mi volt köztük, de nem válaszolt.

Mit tegyek??

24/L

2011. jan. 14. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szakíts, keress mást. Erre nem lehet mást mondani. Nem becsül meg, ha ezek után is vele maradsz, látni fogja rajtad hogy papucs vagy, és továbbra is ezt fogja csinálni.
2011. jan. 14. 12:57
 2/12 Azeriel ***** válasza:
Hallgass a szívedre!! F/25
2011. jan. 14. 12:59
 3/12 A kérdező kommentje:
a szívem azt súgja maradjak vele az eszem pedig, hogy hagyjam a fenébe. de nagyon szeretem őt.
2011. jan. 14. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:

Egy kapcsolatba mindig felbukkan egy harmadik fél, aki megpróbálja elszakítani egymástól a párokat. Ez nem azt jelenti, hogy sikerül is neki... És szerintem egy kapcsolat alapja a bizalom, ami részedről nincs meg, mert megnézted a barátod telefonját. Egy kapcsolatba vannak privát szférák, amikhez a másiknak semmi köze.... Ilyen a telefon a számítógép, az emailek. Bízz a párodba és minden rendben lesz. Lehet az is h csak azért csinálja h féltékennyé tegyen. Üljetek le és beszéljétek át még 1x az egészet, utána dönts. A telefonját pedig ne nézd meg, vagy nézd meg a kimenő üzeneteket is. Am meg nem az anyja vagy, hogy mindenért felelősségre vond...

Bocsi ha kicsit durva voltam.

20/L

2011. jan. 14. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ne fecséreld az időd ilyen fiúra, akármennyire is erősek iránta az érzéseid, ő úgy tűnik mégsem szeret annyira, ha képes ezt megtenni. Végül is mondjuk ki, más lányok után fut, tehát vagy szimplán megunt és meg akar csalni vagy épp keresi az utódod:S Én már faképnél hagytam volna az első eset után, mással szórakozzon! Egy másik, hogy azt mondtad, hogy "őszinte fiú, nem tagadja mit tett" könyörgöm tudott mást tenni? ez pedig nem őszinteség, hogy beismerte azt, ami nyilvánvaló, akkor lenne őszinte, ha elmondaná, hogy egyáltalán hogy is képzeli Veled ezt a kapcsolatot...sajnos egyértelmű, hogy nem gondolja komolyan:( Hallgass az eszedre inkább, az embernek éreznie kell, h mikor nem működik már egy kapcsolat...

24/L

2011. jan. 14. 13:15
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem baj, ha durva vagy :)

Igazad van, de olyan dolgok vannak most bennem ha nincs meg a bizalom és nézegetem a telefonját akkor teljesen felesleges együtt lennünk. másfél éve vagyunk együtt eddig csak ez a két alkalom volt h megnéztem, de még ezt sem akartam, de beleültették a fülembe ezt sajnos én nem volt megállj. tudom, hogy ebben én vagyok a hibás, de ha ő nem tesz ilyet akkor soha még a gyanú sem merül fel bennem

2011. jan. 14. 13:16
 7/12 anonim ***** válasza:
eszedre hallgass :hagyd ott.Nem 1 őszinte tipusú ember.Ő ilyen vagy elfogadod úgy ahogy van és ismétlődni fognak mindig hasdonló problémák vagy otthagyod és keress olyat aki őszinte s megérdemel téged.Attól hogy szereted ő még újra és ujra igérgetni fog és megszegni fájdalmat okozni.Én 30 vagyok sokmindent átéltem,én párom is hazudozó volt ezerszer megigérte nemteszi amiket rosszul tett,bocsánatot kért ujra és ujra ,szerettem s elhittem mindig (végig fájdalmat éreztem mellette)de rájöttem arra ami mindigis az orrom előtt volt:hogy senkit nemlehet megváltoztatni semmibe s mindenkit úgy kell elfogadni ahogy van.Ha nem tudod elfogadni tudod mit kell tenned.Fájdalom vagy esély a boldogságra hogy megtalálod.Rajtad áll a döntés.
2011. jan. 14. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nem a lányra kell haragudnod, nem hiszem, hogy fegyverrel kényszerítette a barátodat, aki egyáltalán nem őszinte, mert olyan nem írtál, hogy elmesélte volna, hogy valakivel kavar a hátad mögött. Ha még nem csalt meg, előbb-utóbb megteszi. Aztán majd nagy boci szemekkel őszintén bevallja.

Hagyd ott!

2011. jan. 14. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg őszinte típus, akkor kérdezd meg tőle, hogy szereti-e azt a lányt (nem az a kérdés, hogy volt-e valami közöttük, hanem, hogy szereti-e, mert ha szerelmes belé, akkor hiába nem volt semmi, mert LESZ), és ha azt mondja, hogy nem szereti, akkor tedd fel neki a kérdést, hogy téged szeret-e? Ha tétovázik, vagy nem néz a szemedbe, akkor csak nem akar megbántani vagy szimplán hazudik... Egyébként ha nem vagy biztos magadban, akkor váljatok külön, tartsatok egy pár hét szünetet és ha hiányzol neki,ha TÉNYLEG te kellesz neki, akkor úgyis keresni fog, mondd meg neki, hogy neked nagyon rosszul esik, hogy mással találkozgat és át kell gondolnod, hogy akarod-e vele folytatni ezt a kapcsolatot.

Végül pedig: tényleg te döntesz, mi nem mondhatjuk meg neked a választ, neked kell tudnod, hogy mi a jobb választás: otthagyni és sírni utána, vagy pedig vele maradni és állandó kétségek között élni, hogy vajon megcsal-e? Ha vele maradsz, akkor szögezd le, hogy még egy találkozás ezzel a lánnyal (vagy másikkal) és örökre vége!

2011. jan. 24. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:

egy nagyon okos ember...nevezetesen az osztályfőnököm azt mondta hogy az emberek nem változnak...:( és sajnos azt kell mondanom hogy igaza van (nem minden esetben persze). az ilyet egy srác nem csinálja "véletlen" :(

18l

2011. jan. 24. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!