Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha szeret, megbocsát? Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeret, megbocsát? Ti mit tennétek az ő helyében?

Figyelt kérdés

Itt a történet alapja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Éjszaka egy szórakozóhelyen voltunk és beszéltem vele. Úgy, hogy ott voltak a haverok,és az ő barátai is. Mert megérdemeltem volna, hogy megalázzon mindenki előtt. Elmondtam neki mindent, amit szerettem volna. Végigsimította az arcom és megölelt. És elkezdett sírni, majd kifutott és hazament taxival. Nem tudtam utolérni. A telefonját kikapcsolta, emailekre sem válaszol, még a barátai sem érik el. Elmentem hozzá, de kiraktak azzal, hogy nem akar látni senkit. Most mi van? Van esélyem? Szerintetek megbocsát?

2011. jan. 14. 09:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor bizonyítsd be neki, hogy szereted és többé nem fogod bántani. Nem lesz egyszerű. Legyél vele kedves, figyelmes, és mindig állj ki mellette. Valamint ne sürgesd.
2011. jan. 14. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem hagyj ennek kis időt magadnak is, de ne add fel. Amúgy az írásod alapján nem tűnsz hülyének.
2011. jan. 15. 00:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Na meg azt hittem, hogy az akkori barátnőm sokkal jobb, mert ő ágybabújt velem. - látod csak ezért volt neked jó és ez a lány is csak erre kéne, de szegényke buta...
2011. jan. 18. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:

20:39

Szerintem meg elég egyértelmű, hogy ez a lány nem a szexre kellene.

(Amúgy engem érdekelne, hogy mi lett a történet vége. Leírhatnád majd ide.)

2011. jan. 18. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!