Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mondjátok a barátnőtöknek, hogy ha azt akarjátok, hogy lesz. Pjon? Vagy a barátnőtök magától csinálta, úgy hogy nem mondtátok neki?
Figyelt kérdés
Ez lenne nekem az első ilyen sz.pás, de nem tudom hogy vajon a barátom mondaná hha már akarná, vagy én magamtól kezdjek neki? :)2011. jan. 13. 13:24
1/5 anonim válasza:
Egy jó kis éjszaka után ébreszd azzal, h leszopod.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy magadtól kezdj neki.Ilyet nem kell megkérdezni.
3/5 anonim válasza:
Nyugodtan magadtól,vannak fiúk,akik imádják ugyan,de nem biztos,hogy mondanák neked,hogy te édes,sz*pjál már le.!:)
4/5 anonim válasza:
Én magamtól szoktam, de volt már, hogy a barátom kérdezte, hogy nem akarok-e egy kicsit játszani (elneveztem a szerszámát, de azt most ide nem írom le, hogy hívom :) ) vele.
De ha még nem kényeztetted ilyen formában, nem hiszem, hogy magától előhozakodik vele.
szóval tényleg, ahogy írták, akár filmezés közben kezdd el simogatni, majd puszilgatni és szépen haladj lefelé.
Biztos nem fog tiltakozni :), max. elkezditek előről a filmet, ha izgi :).
L/23
5/5 anonim válasza:
Itt mindenkinek helyes volt a válasza.Nagy hulyeség lenne tole megkérdezni.Persze hogy bírná,ha csinálnád neki,melyik fiú,nem?De nem fog rá megkérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!